5 jel, hogy a párkapcsolatod már sajnos menthetetlen

Kitti

Anna Faris és Chris Pratt válása mindenkit ledöbbentett, hiszen egy kívülről tökéletesnek látszó kapcsolat ért véget. És való igaz, a jelek nem mindig egyértelműek, de most segítünk értelmezi őket.

Olvasd el ezt is!
Először nyilatkozott a nagy bejelentés óta Anna Faris: fontos dolgokat mondott a szakításról

Az alábbi jelek egyértelműen azt mutatják, hogy bizony jobb kiszállni és elengedni a párkapcsolatodat:

  • Már nem is veszekedtek
    Mert semmi szenvedély nem maradt bennetek egymás iránt, és már arra sincs erőd, hogy piszkáld a másikat, ha nem tetszik valami.

  • Teljesen más a szexuális étvágyatok
    Míg te folyton szeretkeznél, a pasid (pedig nem gondoltad, hogy egy férfi ilyen is lehet) egyáltalán nem akar. Fel sem tűnik neki, ha meztelenül elmész előtte, és ezer éve meg sem csókolt.
Olvasd el ezt is!
5 jel, hogy boldogtalan vagy a kapcsolatodban (akkor is, ha azt hiszed, hogy nem)
  • A barátaitok szerint haldoklik a kapcsolatotok
    A közeli barátaitok és a családtagjaitok szerint is mérgező a kapcsolat, látszik, hogy nem szeretitek egymást, és nem vagytok boldogok. Ez bizony egy elég erős jel!

  • Minden idegesít titeket egymásban
    Zavar, ahogy a pasid levegőt vesz, hogy túl sokáig zuhanyzik és nem képes semmit úgy csinálni, ahogyan szerinted „kellene”. Semmi nincs, amit jelenleg pozitívan látnál benne.

  • Próbálod fenntartani a látszatot
    Kifelé nem mutatod, hogy valami nem oké, és akár úgy is tűnhet, hogy minden rendben. Minél erősebben próbálod fenntartani ezt a képet, annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem fedi a valóságot. Ha görcsösen ragaszkodsz ehhez a képhez, akkor pedig talán észre sem veszed, hogy mennyire eltávolodtatok egmástól.

Talán nehéz kimondani, hogy vége, ám ez vezethet egy sokkal boldogabb élethez!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Wow! Ez a pár a szakításáról készített fotósorozatot