Először nyilatkozott a nagy bejelentés óta Anna Faris: fontos dolgokat mondott a szakításról

Getty Images
Noémi

Még mindig nem hisszük el, hogy ő és Chris Pratt válnak!

Olvasd el ezt is!
Újabb fordulat Brangelináék válása körül: kiderült, tényleg kibékül -e a sztárpár

Éppen 10 napja jelentette be Chris Pratt a közösségi oldalán, hogy ő és Anna Faris elválnak. A rajongók egy ideig Jennifer Lawrence színésznőt okolták, végül azonban kiderült, mi vezetett valójában a különváláshoz.

Chris a napokban mutatkozott először hivatalos eseményen a bejelentés óta, most pedig Annán volt a sor.

forrás: GettyImages

A világsztár az Unqualified podcast rádiós műsorban szerepelt, ahol párkapcsolati tanácsokat kellett adnia egy hallgatónak. Anna először megköszönte az emberek támogatását, később pedig mondott pár dolgot az épp magánéleti válságban lévő telefonálónak:

Olvasd el ezt is!
Közel négy évig voltam szingli: ez történt, miután felhagytam a szerelem keresésével

Ne félj a jövőtől, mert fiatal vagy, és L. A.-ben laksz. Rengeteg csodálatos emberrel találkozhatsz még! Ne félj a függetlenségtől, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy kellene. Én elkövettem ezt a hibát, és nem vettem számításba dolgokat a párkapcsolatomban. Tudd, hogy mennyit érsz, és ne félj a függetlenségtől – ezek a legfontosabbak! Az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy olyan párkapcsolatban élj, ahol nem klappolnak a dolgok, és ahol nincsenek odáig érted.

-

Anna Faris a nyilatkozatával nagyjából el is árulta, mi volt a baj a házasságában, a tanácsait viszont tényleg érdemes megfogadni!


A szakítás sosem könnyű, és érdemes időt adni magadnak a továbblépésre: ezeken a helyeken ez talán még könnyebben is megy majd!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
8 bensőséges úticél, ahol zavartalanul gyógyulhatsz egy fájdalmas szakítás után