5 jel, hogy boldogtalan vagy a kapcsolatodban (akkor is, ha azt hiszed, hogy nem)

Getty Images
Birta Brigi

Nem egy ember esett már bele abba a hibába, hogy rossz okból marad egy kapcsolatban: fél kilépni belőle, vagy egyszerűen észre sem veszi, hogy rossz hatással van rá. Ha az alábbi jeleket tapasztalod magadon, valószínűleg nem tesz boldoggá a párkapcsolatod…

Olvasd el ezt is!
Tudtad, hogy a rossz kapcsolatod betegséget okozhat?
  • Sosem sietsz haza
    Régen munka után alig vártad, hogy hazaérj, és a szerelmeddel lehess, most meg szívesen beülsz a munkatársaiddal hetente többször is egy kávéra vagy italra valahova. Természetesen kell a különtöltött idő, és szükséged van saját barátokra, programokra, de ha nem vágysz arra, hogy a pasiddal legyél, valami nagyon nincs rendben.

  • Nem zavar, ha veszekedtek
    Vagyis utálsz veszekedni, de már nem akarod megoldani a konfliktusokat. Tök mindegy, mi lesz a vége, ha szakítotok, hát szakítotok. Egyáltalán nem ijeszt meg ez a gondolat.
Olvasd el ezt is!
9 jel, hogy a kapcsolatodnak nincs jövője
  • Nem feccölsz bele energiát
    Micsoda elcsépelt mondás az, hogy egy párkapcsolatos dolgozni kell, de mennyire igaz! Ha már ott tartasz, hogy se kedved, se energiád nincs arra, hogy próbáld jobbá tenni, mi értelme van?

  • Nincs kedved szexelni
    Már arra sem emlékszel, mikor bújtatok össze utoljára, de nem is nagyon érdekel. Jól elvagy így is, nem indít be a pasid.

  • Vonzónak találod a szingli életmódot
    Tetszik, ahogy a szingli barátaid élnek, és egyre vonzóbbnak találod az egyedülálló életmódot. A Hogyan legyünk szinglik? című film az egyik kedvenced mostanában...