Először lépett nyilvánosság elé Chris Pratt, amióta bejelentette, hogy válik

Getty Images
Kerekes Vivien

Ha nem tudnánk, biztosan nem mondanánk meg róla, hogy épp válik!

Olvasd el ezt is!
Bréking! Mégsem válik Angelina Jolie és Brad Pitt!

Egy hete jelentette be Chris Pratt és Anna Faris, hogy nyolc évnyi házasság után beadják a válókeresetet, ezzel pedig milliónyi rajongó szívét törték össze. Azóta egyik színész sem szólalt meg a történtekkel kapcsolatban, sőt, még a nyilvánosság előtt sem jelentek meg. Egészen tegnapig, ekkor ugyanis Chris Pratt először lépett utcára, karjában közös gyermekükkel, Jackkel.

A színész a helyi templomba indult négyéves kisfiával, és a róla készült fotó alapján úgy tűnik, a történtek ellenére kiegyensúlyozott és vidám volt. Ami viszont azonnal szembetűnt a rajongóknak, hogy a gyűrűjét már nem viselte a kezén.

A vasárnap délutáni sétát követően pedig a Teen Choice Awards díjátadóján is megjelent, ahol a Galaxis őrzőiben nyújtott szerepéért díjat kapott. Beszédében viszont nagyon figyelt arra, nehogy bármit is megemlítsen a privát életével kapcsolatban.

A páros válása mindenkit megdöbbentett, hiszen néhány hete Chris még gyönyörű dolgokat mesélt egy interjúban a feleségéről. Azonban úgy tűnik, párkapcsolati gondjaikat már nem tudták leküzdeni; néhány nappal a bejelentés után kiderült, hogy valójában mi áll a válás hátterében.

Olvasd el ezt is!
Egyre többen állítják, hogy Jennifer Lawrence szakította szét Chris Prattet és Anna Farist

Sokan gondoltak arra, hogy Chris elképesztő átalakulása indíthatta el a problémákat a házasságban.

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Chris Pratt átalakuása