Egyre többen állítják, hogy Jennifer Lawrence szakította szét Chris Prattet és Anna Farist

MacPherson Éva

Sokak szerint a jövőben még lehet valami a két színész között.

Tegnap egy világ dőlt össze bennünk, miután kiderült, hogy Hollywood egyik legcukibb párosa válik. Anna Faris és Chris Pratt 8 éven át voltak házasok, kívülállóként pedig azt gondoltuk, hogy ők aztán tényleg örökké együtt fognak maradni. Noha utólag úgy tűnik, voltak jelek, amelyek a problémákra utaltak: mindössze néhány hete Anna egy interjúban elárulta, hogy a magány nagyon gyakori szereplője az életének színészként, és erre valószínűleg senki sem készül fel.

A válás hírének hallatán sok találgatás indult, azonban ha bárki is olvasott kommenteket, egy dolog hamar szemet szúrt. Nagyon sokan ugyanis azt gondolják, hogy a szakításról Jennifer Lawrence tehet, akivel Chris az Utazók című filmben játszott együtt. A kémia megvolt közöttük, és tény, hogy a két színész nagyon jóban lett, hiszen a premier alatt rengeteg vicces fotót osztottak meg egymásról. Valószínűleg ennek alapján gondolják úgy sokan, hogy Jennifer lehetett az ok, sőt, egyesek szerint a jövőben ők még egy párt fognak alkotni.

Szintén felemlegették azt a pillanatot, amikor Anna Faris és Jennifer Lawrence a film premierjén összefutottak. A fotókon a testbeszéd alapján többen is úgy vélik, hogy a találkozás nem volt teljesen felszabadult.

forrás: Getty Images

Azonban mindez csak találgatás, hiszen sem Chris, sem Anna nem szólalt meg bővebben a történtekkel kapcsolatban. Ráadásul hozzá kell tennünk, hogy Jennifer már lassan egy éve randizik Darren Aronofksky filmrendezővel, és boldogok is együtt.

Olvasd el ezt is!
Ez nem lehet igaz: válik a legcukibb hollywoodi sztárpár, Chris Pratt és Anna Faris

Chris Pratt az elmúlt években hatalmas változáson ment keresztül, és a karrierje is beindult! Te még emlékszel, hogyan nézett ki egy évtizeddel ezelőtt?

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Chris Pratt átalakuása