Ez nem lehet igaz: válik a legcukibb hollywoodi sztárpár, Chris Pratt és Anna Faris

Getty Images
Noémi

A pár hivatalos közleményben értesítette a rajongókat.

Olvasd el ezt is!
Akinek még pár pluszkiló is istenien áll: Chris Pratt már nem csak csupa izom, mert szexibb is, mint valaha!

Chris Pratt és Anna Faris szakított – a hír pedig sokként érte a rajongókat. Ez nem csoda, mi is kiakadtunk, hiszen ők tényleg szupercukik voltak együtt, és valahogy mindig úgy tűnt, ők ketten a magánéletben is fantasztikus párost alkotnak. A premiereken édesen összebújtak, és ez még pár hete, A galaxis őrzői 2. premierjén is megtörtént. De akkor mi lehet a baj?

A hírt Chris Pratt a közösségi platformokon jelentette be a következő üzenettel:

Anna és én hivatalosan is a szakítás mellett döntöttünk. Jó ideje keményen dolgozunk már a kapcsolatunkon, és mi is nagyon csalódottak vagyunk. A fiunknak most két szülője van, s imádják őt, és az ő érdekében is szeretnénk, ha a magánéletünk annyira a mienk maradhatna, amennyire csak lehet. Még mindig szeretjük egymást, örökké hálásak leszünk az együtt töltött időért, és a mai napig felnézünk a másikra.

-
forrás: GettyImages
Ez a fotó pár hete készült...

A páros 8 éve él házasságban. A 40 éves színésznek és 38 éves kedvesének 1 gyermeke van: Jack 5 éves, és nagyon cuki! Anna és Chris 2007-ben egy forgatáson ismerkedett meg, majd egy évvel később eljegyezték egymást. Egy éve pletykálnak már arról, hogy nem harmonikus a kapcsolatuk, és az utóbbi időben többször látták Annát és Prattet is a jegygyűrűje nélkül.

Válás ide vagy oda, mi egyszerűen imádtuk őket együtt! Íme a legcukibb képek Annáról és Chrisről!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Anna, Chris és Jack