Akinek még pár pluszkiló is istenien áll: Chris Pratt már nem csak csupa izom, hanem szexibb is, mint valaha!

Getty Images
Noémi

Talán ilyen jól még sosem nézett ki Chris Pratt!

Olvasd el ezt is!
Ezen besírsz! Chris Pratt sminkelési technikáját minden nő megirigyelhetné

Kétségtelen, hogy Chris mostanában küzdötte fel magát a legnépszerűbb férfisztárok közé, és rengeteget köszönhet annak, hogy 2014-ben úgy döntött, búcsút mond az addigi életvitelének. Belevetette magát a paleolit diétába, abbahagyta kedvenc elfoglaltságát, a sörözést, triatlonozni és gyúrni kezdett.

Az eredmény? 36 kiló mínusz, egy jó hajvágás, és Chris Prattből olyan álompasi lett, aki után a csajok már a nyálukat csorgatják. Jófej, szexis, izmos – ezt nemrég az Utazók című filmben is bebizonyította.

Olvasd el ezt is!
Viszlát, aputest! Így vedd rá életed párját az életmódváltásra!

Mostanában azonban Chris felhagyott a nagyon kemény diétával, és bár még mindig nagyon izmos, látszik, hogy néha bizony befigyel az a söröcske, meg egy-egy pizza. Ez viszont egyáltalén nem baj, Chrisnek pedig most már tényleg olyan teste lett, amilyet nem bánnánk, ha otthon a pasink villantana... Emberi lett, hiszen a hasán már látszik, hogy szeret enni, élvezi az életet... De ez nem baj, sőt, így még jobban imádjuk, mint eddig.

Most mutatunk pár képet Chris testének alakulásáról az utóbbi pár évből, te pedig döntsd el: hogy a legszexibb-e Mr. Pratt teste?

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Chris Pratt átalakuása