Bréking! Mégsem válik Angelina Jolie és Brad Pitt!

Getty Images
Menyes Barbi

Úgy fest, mégis együtt marad Hollywood első számú álompárja!

Anna Faris és Chris Pratt válásán nagyon kiakadtunk, így igazi felüdülés megírni azt, amit a US Weekly kész tényként kezel már: Angelina Jolie és Brad Pitt úgy döntött, mégsem válnak el.

Olvasd el ezt is!
Így néztek ki a legnagyobb sztárok az első meghallgatásukon

Lassan egy éve már, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet, ez pedig tényleg felkavarta az állóvizet. Heteken át csak arról szóltak a hírek, mi vezetett az álompár kapcsolatának megromlásához. Szó volt Brad Pitt alkoholproblémáiról, és arról, hogy durván viselkedett a gyermekeivel.

Ám lassan elcsitultak a kedélyek, Brad a GQ Magazinnak töredelmesen bevallotta, tudja, hogy hibázott, és elmondta, már terápiára jár és egyáltalán nem iszik. Pár hete aztán Angelina is mesélt arról, hogy gyakorlatilag belebetegedett a szakításba, de keményen tartja magát... Most azonban a hírek szerint bizony együtt marad Brad és Angelina.

forrás: GettyImages

A válást lefújták. Hónapok óta egyikőjük sem tett egy lépést sem azzal kapcsolatban, hogy mielőbb szétmenjenek. Brad most már kijózanodott, és tudja, mit veszíthet. Tudja, hogy komoly gondjai voltak, és most azon van, hogy helyrehozza az életét. És ez az, amit Angelina mindig is szeretett volna

- – mesélte egy bennfenntes.
Olvasd el ezt is!
7 vérciki sztár-castingvideó, amit akárhogyan próbálsz, nem bírsz majd kiverni a fejedből

Az utóbbi időben Angelina ugyanis sok esélyt látott arra, hogy helyrejöjjön a házasságuk. Terápiára járnak a gyerekekkel együtt, egyre többet kommunikálnak, és még mindig szeretik egymást – ez nem is kérdés.

Mi nagyon, de nagyon szurkolunk nekik!


Szerintünk igenis van még közös jövője a párosnak! Íme, Angelina és Brad legszebb pillanatai!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Brad Pitt és Angelina Jolie legszebb pillanatai