Így néztek ki a legnagyobb sztárok az első meghallgatásukon

Kerekes Vivien

A legtöbben nagyon sokat változtak azóta!

A külsőnk folyamatosan változik, amikor pedig meglátunk magunkról egy régebbi fotót, általában elszörnyedünk a sminkünk/hajunk/öltözékünk láttán. A sztároknál ez pedig triplán igaz! Nem létezik olyan híresség, aki ne változott volna hatalmasat ahhoz képest, ahogyan a hírnév megszerzése előtt kinézett. Persze ezt sokan a sylistoknak, sminkeseknek és személyi edzőknek köszönhetik, de ez mit sem változtat azon a tényen, hogy a karrierjük felívelése után a legtöbben sokkal szuperebből néznek ki, mint előtte.

Sőt, sokan még időközben is nagy átalakulásokon esnek át: Rihanna például néhány hetente új frizurával lepi meg a rajongókat (többnyire extrém színekben), Jonah Hill pedig hol izmosan, hol túlsúlyosan jelenik meg az utcán. Ezt már aztán követni sem igazán lehet, ugye?

Most viszont rábukkantunk egy Instagram-oldalra, ahol összegyűjtötték a ma már világhírű sztárok fotóit, azokat, amelyeket még az első meghallgatáson készítettek róluk. Most megtudhatod, miként nézett ki a színészi karrierje előtt Jennifer Aniston vagy éppen Angelina Jolie.

Olvasd el ezt is!
Sztárpárok, akik szakítás után ismét egymásra találtak

Nézd végig a galériát, és írd meg kommentben, kinek a fotója lepett meg leginkább!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Sztárok a hírnév előtt