Chrissy Teigent nem érdekli mások véleménye: megengedi a gyerekének, hogy ezt csinálja

Getty Images
Kerekes Vivien

Ti egyetértetek a véleményével?

Minden anyuka a legjobbat szeretné a gyermekének, legyen szó ruhákról, játékokról vagy kajákról. Ezért sokan igyekeznek a legnagyobb odafigyeléssel kiválasztani, hogy mindig egészséges ételek kerüljenek az asztalra. Az örök kérdés viszont az, hogy hol húzzuk meg a határt, és mi az, ami még belefér?

Olvasd el ezt is!
Imádod a sült krumplit, és eszed, amikor csak teheted? Lehet, hogy veszélyben van az életed!

Néhány hete például Kelly Clarksont kezdték el rengetegen támadni az interneten, amiért megengedte a kislányának, hogy nutellát egyen. Hiába nem a legegészségesebb finomság, attól még be kell ismernünk, hogy mi is nagyon imádjuk, igaz?

Most pedig Chrissy Teigen, a gyönyörű modell állt ki és vallotta be, hogy igen, megengedi a kislányának, hogy néha gyorskaját egyen.

Luna imádja a sült krumplit, mert hát mégiscsak egy gyerek. És ezt nem akarnám megvonni tőle. Nem akarom, hogy sose ehessen sült krumplit, vagy hogy ne kóstolhasson meg édességeket. Minden az egyensúly megtalálásán múlik.

-
forrás: Getty Images

Chrissy Teigen sosem félt kifejteni a véleményét, sőt, külsejét sem rejtegette el a rajongók elől. Korábban például előfordult már, hogy férje, John Legend fotózta le a modell striáit, üzenve ezzel mindenkinek, hogy fogadják el a saját testüket.

Olvasd el ezt is!
Kanye elbújhat! Chrissy Teigen rappelve olvas mesét a kislányának

Sőt, még a sztárvilág legnagyobb titkait is simán elárulta!

Nézd meg a galériánkat - 18 kép
Chrissy Teigen 18 frappáns tweetje a celebélet titkairól