Már most tudjuk, hogy Jessica Alba 2017 legszebb kismamája – bikiniben, pocakosan is elképesztően gyönyörű!

Noémi

Nincs most nála szebb várandós anyuka Hollywoodban!

Olvasd el ezt is!
Ilyen szuperül néz ki Beyoncé miniszoknyában, egy hónappal az ikrek születése után

Jessica Alba Hollywood egyik legszebb színésznője, aki 2 gyerek után is úgy fest, mint a szupermodellek. A napokban derült ki, hogy a filmcsillag ismét kisbabát vár, ezt pedig irtó cuki módon hozta a rajongók tudomására.

Most, hogy már mindenki tud a terhességéről, ő is bátrabban dobja le magáról a ruhát. Nemrég a nyaralásán fotózták le a paparazzik Jessicát bikiniben, és meg kell hagyni, pocakosan is gyönyörű az alakja!

Olvasd el ezt is!
Serena Williams pocakja már hatalmas: íme, a fitt kismama

A sztár az éves nyaralását tölti kedvenc helyén, Hawaiin, természetesen a családdal: férjével, Cash Warrennel és lányaikkal, Honorral és Havennel. Itt készültek Jessicáról a bikinis fotók: a színésznő csodásan fest, a pocakja nagyon édes, és még mindig olyan karcsú, mintha nem is lenne várandós. Elképesztő ez a genetika!

Jessica már a második trimeszterben járhat a pocakmérete alapján, így egészen biztos, hogy a pici jóval karácsony előtt megszületik. Azt nem tudni, fia vagy lánya lesz-e a párnak, de biztos, hogy 2 csajszi után nagyon vágynak egy kis trónörökösre...

Mi szurkolunk nekik!


Jessica Alba bikinialakja láttán mindig megjön a kedvünk az edzéshez: pár hónapja még így festett a tengerparton a kétgyermekes anyuka.

Nem semmi, ugye?

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Jessica Alba istennő bikiniben!