Ilyen szuperül néz ki Beyoncé miniszoknyában, egy hónappal az ikrek születése után

Getty Images
Kerekes Vivien

Az énekesnő csúcsformában van!

Alig telt el egy hónap azóta, hogy Beyoncé ikrei világrajöttek, de az énekesnő máris bombaformában van! Előző hét végén erről már egyszer meg is bizonyosodhattunk, miután Instagramon közzétette első közös fotóját a gyerekekkel. A kép pedig hatalmas siker volt, szinte felrobbantotta az internetet, és több millió lájk érkezett rá mindössze néhány óra alatt. Beyoncé most pedig ismét bizonyítja, hogy milyen szuperül néz ki. A napokban ugyanis megosztott három fotót is az Insta-profilján, méghozzá miniszoknyában!

Tényleg nagyon klasszul néz ki az énekesnő! A rajongók is nagyon csodálják Beyoncét, és rengeteg elismerő komment érkezett, amiért néhány hét után máris a régi formájában tündököl.

Az egyik fotón pedig férje, Jay-Z oldalán áll az énekesnő, akivel úgy tűnik, nagyon igyekeznek felpezsdíteni a házasságukat. Ahogyan azt már nálunk is olvashattad, a páros a múlt héten randevúzni ment, a fotó alapján pedig úgy tűnik, tényleg boldogok együtt.

Olvasd el ezt is!
Itt az idő: először jelent meg a szülés után Beyonce – Kitalálod, mit csinált a világsztár?

Beyoncé az elmúlt években is mindig szuper formában tündökölt. Ha neked is kéne egy kis motiváció az edzéshez, ezt a galériát feltétlenül nézd végig!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Beyoncé popó motiváció