Itt az idő: először jelent meg a szülés után Beyonce – Kitalálod, mit csinált a világsztár?

Getty Images
Noémi

1 hónapja születtek meg Beyonce és Jay Z ikrei, a páros pedig most mutatkozott először nyilvános helyen a nagy esemény óta.

Olvasd el ezt is!
Őrület! Így szeretné világra hozni ikreit Beyoncé

1 hónapja jött világra Rumi és Sir Carter, a szülőket azonban eddig nem nagyon lehetett látni. Ennek az is az oka, hogy komplikációk léptek fel a szüléskor, ráadásul a picik besárgultak, így jó pár napot kellett a kórházban tölteniük.

Olvasd el ezt is!
Katalin hercegné, Amal Clooney és Beyonce – nem is hinnéd, mi a közös bennük!

Most azonban minden rendben van, Beyonce és Jay Z pedig kicsit kimozdultak otthonról. A párost egy menő étteremben kapták lencsevégre Malibun, ám ez nem volt könnyű: nagyon meg volt szervezve ez a vacsora! A két sztár két külön luxusautóval érkezett, majd testőrök hada ellenőrizte, hogy minden rendben van-e az étteremben, s csak ezután szállt ki Beyonce és a rapper a kocsikból, majd a testőreikkel indultak az étterembe!

forrás: eonline.com

Egy szemtanú elárulta, 10 biztonsági őr volt a párossal a szusizóban, ahol három órát töltöttek.

Nem csak Beyonce és Jay Z gondolja úgy, hogy az ikrek nélkül is kell egy kis időt együtt tölteniük: a napokban Amal és George Clooney is randizott, méghozzá kettesben. Ez lenne a jó kapcsolat titka?


Nem csak Beyoncenak és a Clooney-házaspárnak vannak ikrei Hollywoodban: a következő sztároknak is egyszerre 2 babát hozott a gólya!

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Sztárok, akiknek ikrei születtek