Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mit ne hagyj otthon, ha fesztiválozni mész? 8 must have cucc

Getty Images
Kitti
A cikk támogatója a Joy Division

Miről is szól a fesztiválszezon? Szabadban aludni, ismerkedni és megállás nélkül bulizni több ezer másik partiarccal. Ahhoz, hogy ez az élmény életre szóljon, és ne Bear Grylls túlélőműsorára hasonlítson, adunk pár tippet, mit vigyél magaddal!

Nézd meg ezt is!
A fesztivál legmenőbb csajszija: így passzintsd a szettedet a cipellődhöz!

Hordozható telefontöltő: Hogyan tudnád megörökíteni a koncertek minden percét, ha merül a telefonod? A 0-24-es készültség alap egy fesztiválon!

Naptej: Elég, ha csak a bikinid színe piros, vigyázz a bőrödre és használj naptejet a leégés ellen!

Soft Tampons: Ne álljon semmi a szórakozás útjába: ez a szivacs alapú, zsinór nélküli tampon könnyen felhelyezhető, sport, fürdés közben is használható. Sőt, ha éppen akkor jön meg, amikor nem kéne, intim együttlét közben sem fogja senki észrevenni! Wow. A termékeket keresd a nagyobb drogériákban!

Hálózsák: Ha bevállalod és sátorban pihensz meg a koncertek után, elengedhetetlen egy puha hálózsák.

Kényelmes cipő: Ha bírni akarod az egész estés pörgést, vigyél tornacipőt, gumicsizmát vagy más zárt cipőt.

Vízálló sminkcucc: meleg, vízpart, egész estén át tartó koncertek – ahhoz, hogy a sminked kitartson, használj vízálló termékeket.

BIOglide síkosító: A 100 százalékban organikus összetevők teszik még intenzívebbé az együtt töltött időt. Nem viszel be a szervezetedbe idegen anyagot, színtelen-szagtalan megoldás, drogériákban és nagyobb hipermarketekben megvásárolható!

Olvasd el ezt is!
10+1 fesztiváltrend, amit érdemes ellesni az idei Coachelláról!

Belépő: győződj meg róla indulás előtt, hogy biztosan elraktad-e a személyiddel együtt, ne csak a többiek élményeit hallgasd majd, élvezd te is a nyár legjobb bulijait!


A Joy Division termékeit keresd a nagyobb drogériákban!

Előfizetés

A kereséshez kezdj el gépelni!