Lapos has és kerek popsi: ha megfogadod Kulcsár Edina tippjeit, garantáltan jól mutatsz majd a bikinidben!

Facebook/EdinaKulcsar
Menyes Barbi

Kulcsár Edina évek óta reflektorfényben él, ám ő az, akiről biztosan tudjuk, hogy történjen bármi, mindig szuperjól fog festeni. A csinos műsorvezető és modell rendszeresen edz, figyel arra, mit eszik, de nem sanyargatja magát, az eredmény pedig magáért beszél. A Joy.hu sorozatában ezúttal Kulcsár Edina mesél az életmódjáról.

Olvasd el ezt is!
Kulcsár Edina bombaformában van, de így is kövérnek érzi magát

Nagyon fontos, hogyan indul a nap – mi az az első 3 dolog, amit reggel megteszel?

Első utam reggelente Joy-hoz, a cicámhoz vezet, hogy megetessem. Szeretek időben felkelni, hogy tudjak még vele picit játszani, így sokkal jobban indul a napom. Ezután a fürdőszobába megyek, ahol többek között az arcápolási rutinomat is elvégzem, majd a reggeli következik. Mivel rohanás jellemzi a hétköznapjaimat, nagyon figyelek arra, hogy legalább az első étkezésem tartalmas és egészséges legyen.

Mi a legnagyobb kajabűnöd?

A hamburgernek nagyon nehezen tudok ellenállni, de szerintem nem is kell mindig megvonnunk magunktól a finomságokat! A rendszeres edzések segítenek, hogy pluszkilók nélkül megússzuk ezeket a bűnözéseket, így heti 1-1 alkalommal nyugodtan be merem vállalni.

Olvasd el ezt is!
Rubint Réka bikinis teste még mindig eszméletlen, de nézd meg, hogy festenek a legcsinosabb magyar sztárok fürdőruciban!

Feszes popsi: te mire esküszöl?

Guggolás, guggolás és guggolás! Akár súlyzóval, akár saját testsúllyal végezzük ezt a gyakorlatot, az eredmény mindenképp nagyon látványos, és érdemes minden edzéstervbe beépíteni! Fontos azért, hogy megtanuljuk ezt az egyszerűnek tűnő gyakorlatot helyesen kivitelezni, így elkerülhetjük a sérüléseket!

Melyik testrészedet szereted a legjobban?

Ilyenkor nyáron a lapos és feszes has az, ami a legjobban a középpontban van, hiszen ezt a testrészt egyébként nem gyakran mutogatjuk! Ebben az évszakban én is különösen figyelek erre az edzéseknél.

Mindig vannak mélypontok: te mivel motiválod magad?

Én alapvetően szeretek mozogni, sportolni, de természetesen velem is előfordul néha, hogy inkább aludnék még egy fél órát reggelente. Ami ilyenkor a legjobban motivál, az az, hogy csapatban edzünk, ahol tudom, sokan számítanak rám: többek között anyukám is, aki egy edzést sem hagyna ki soha.