Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ragyogj együtt a nyárral!

M.A.C., Douglas, Bobbi Brown
Promóció

3 csillogó tipp a fesztiválszezonra.

Végre itt a várva várt fesztiválszezon! Ha ki akarsz tűnni a tömegből, hívd segítségül a csillogást! Az Arena Plaza smink- és divattippjeivel biztosan Te leszel a legragyogóbb fesztiváldíva!

Ragyogó smink
Minél csillogóbb, annál jobb! – ez az idei fesztiválok mottója: most tényleg mindent ellephet a csillám! A fénylő szemhéjsmink alap, de akár egy ezüstös spirált is bevállalhatsz, sőt, itt a legújabb őrület, a halántékcsillám! Felhelyezheted műszempilla-ragasztóval vagy vazelinnel, a színvariációknak pedig csak a képzeleted szabhat határt.

forrás: H&M, Bershka, Zara

Fesztiválozz az Arena Plazával!
Új stílusoddal most AKÁR Sziget-jegyet is nyerhetsz!

Szikrázó szett
Flitterek és metálfény minden mennyiségben – dobd fel az egyszerű farmer-póló kombinációt, és ragyogd be az egész fesztivált! Az ezüstös árnyalat most nagyon trendi, de visszatérnek a flitterek is! Szerezz be csillogó topot vagy metálos szoknyát, de ha soknak érzed, dobd fel a farmersortodat apró kövekkel – a hatás garantált!

forrás: H&M, Stradivarius, Claire’s

Csillogó kiegészítők
Nincs fesztivál kiegészítők nélkül! Gondoskodj stílusosan a fényvédelemről: válassz egy szikrázó baseballsapkát és csillámos napszemüveget, a cuccaidnak pedig szerezz be egy menő ezüst vagy pink hátizsákot! Jöhet egy vidám nyaklánc is, de a telefonodról se feledkezz meg, öltöztesd azt is csillogó ruhába! Szinte biztos, hogy nem maradsz majd észrevétlen. Indulhat a buli?

Előfizetés

A kereséshez kezdj el gépelni!