Itt az idő! Kiss Virág először mutatta meg új kedvesét

Instagram/ViragKiss
Noémi

A csinos magyar sportolónő nagyon szerelmes!

Olvasd el ezt is!
A lány, aki idén minden fitneszdíjat bezsebelt – interjú Kiss Virággal

A fitneszversenyző magánéletéről nem sokat tudni: Kiss Virág a párkapcsolata helyett inkább a sportéletben elért sikereiről nyilatkozik, no és persze arról, mi kell ahhoz, hogy csúcsormába lendüljünk a bikiniszezonra.

Olvasd el ezt is!
Sokan kiakadtak, mások istenítik: Ashley Graham friss bikinis fotóival megosztotta az internetet – Te melyik oldalon állsz?

A Joy Social Media Awards-díjra is jelölt magyar szépség a csütörtök esti díjátadóra nem egyedül érkezett: új kedvese is vele tartott. Virág és párja láthatóan nagyon bodogok együtt, nemrég érkeztek haza Máltáról, ahol alaposan kipihenték magukat. Cukik, ugye?

forrás: Zsigmond László

Virág a díjátadón is nagyon dögös volt, de ez nem meglepő, hiszen ő aztán tényleg figyel a helyes étkezésre és az edzésre. Nemrég nekünk is elmesélte, szerinte mi az a farizomgyakorlat, ami a legjobban formálja a testet:

Ne féljünk a súlyoktól! Attól lesz ugyanis kerek és feszes a fenekünk, ha kisebb súlyokkal edzünk: a padra lépés, az egylábas guggolás és Sissy-guggolás a legjobbak. A gyakorlatokból 4-szer 15-öt végezzünk!

- nyilatozta pár hete a csinos fitneszversenyző.