Ez történik a testeddel, amikor szerelmes vagy!

Joy magazin

A szerelem nem csak egy érzés. Tudd meg, mi zajlik le a testedben, amikor mindenütt rózsaszín felhőket látsz!

Ha lemaradtál a legutóbbi TV2 TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

A szerelem biológiai hatásai!

A szerelem nem csak egy érzés, hanem testünkben közben számos, biológiai és hormonális folyamat indul be.


Gyógyít a szerelem!

Az oxitocin segíti a párok egymáshoz való kötődését. Amikor szerelmesek vagyunk ennek a hormonnak a termelődése is megnövekszik. Ezen kívül az ösztrogén hormon nagyfokú jelenléte segít a szív és érrendszeri betegségek elkerülésében.

Kóbor János felesége divattanácsokkal látja el a nőket!

Az egykori modell divat praktikákat árul el. Egy megfelelő ruhával a nem tökéletes alak is korrigálható. A lényeg az, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mit érdemes kiemelni és mit érdemes palástolni.


Valódi élmények a digitális világgal szemben!

Kandász Andrea Győrben járt, ahol kulturális, valódi élményekkel szeretnék visszacsábítani a fiatalokat a digitális világ virtuális bűvöletéből. A megannyi színes program valós varázsa közben még a telefon is a zsebben marad.


Mitől nem lesz pocsolya ízű a ponty!

Horváth Szabolcs azt állítja, hogy ez csakis a hal megfelelő feldolgozásán múlik. Egy nagyon egyszerű recepttel megmutatja, hogy mit vág le a halról és hogyan teszi még a szálkákban bővelkedő pontyot is könnyen, gyorsan elkészíthető, finom étellé. A rögtönzött utcai kóstolás minden kétséget kizárt.


Mit együnk, ha fogyni szeretnénk!

Pirner Alma a múlt héten tanácsokkal látott el két hölgyet, Kingát és Nórát. A jótanácsaiból erre a hétre is maradt egypár. Górcső alá kerültek az ételek, hogy mikről mondjunk le és az édesség téma is terítékre került. Kiváltható-e az édesség?


Segítsük a testünk méregtelenítési folyamatait!

Sokan vitatják a méregtelenítés fontosságát, hiszen vannak méregtelenítő szerveink, amik elvégzik ezeket a feladatokat. Méregtelenítő szerveinknek a működését viszont nagyban segíthetjük azzal, ha odafigyelünk arra, hogy mit iszunk és mit eszünk.