Nassolás lelkiismeret-furdalás nélkül? Igen!

Europress
Promóció

Nem kell, hogy bűnösnek érezd magad, mert megettél egy sütit!

Ha lemaradtál a legutóbbi TV2 TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

Lelkiismeret-furdalás nélküli nassolás!

A süteményevést korábban az egészséges életmóddal, vagy akár a fogyókúrával szinte mindenki összeegyeztethetetlennek gondolta. De ma már a cukrászatban is vannak újítások. Nem csak a cukor helyettesíthető, de olyan süteményeket is kikísérleteztek már, ami nem hogy nem káros, vagy hizlaló a szervezetre, de egyenesen egészséges és persze finom is.


Magyar találmány a világhírnév előtt!

Magyar kutatók egy olyan kardiológiai eszközt kísérleteztek ki, amivel még a hirtelen szívmegállás is előre jelezhető. Az ízléses design pedig csak akkora, mint egy névjegykártyatartó. Világszerte érdeklődnek a magyar újítás után.


Már a beduinok is használtak antibiotikumot!

A hagyományos antibiotikumok egyre kevésbé hatnak. Ez globális problémát jelent ma a világ számára. Bármilyen furcsa is, de több ezer évvel ezelőtt a Beduinok a nyelvükről vakargatták le a penicillint. A globális felmelegedés következtében egyre több kórokozó válik rezisztensé a ellenük kifejlesztett gyógyszerekkel szemben.


Forró pillanatokat élt át Larion Zoé!

Egy olyan biciklit próbált ki a szexi modell, amivel még gyorsabb az alakformálás és a zsírégetés. Az átlátszó nadrág mellé még az infralámpák is besegítettek, a kívánt hatás eléréséhez.


Műtét után már másnap sétál a beteg!

A csípőprotézis műtét után korábban hosszú hónapokba került míg a beteg újra sétálni tudott. Egy új műtéti eljárás segítségével, már másnap mankó nélkül sétálhatnak a paciensek. De a rehabilitációban használt új innovációk is a gyorsabb gyógyulást segítik.


Természetes antibiotikumokat is fogyasszunk!

Akár a hagymafélék, akár a mediterrán fűszerek is természetes antibiotikumok. A gyógyszerekkel ellentétben a természetes antibiotikumoknak nincsenek mellékhatásai.


Vannak akik egész évbe szenvednek az allergiától!

Ismerjük meg az allergiás mechanizmus kialakulását! Mi idézi elő? A gyógyszerek, a kemikáliák terhelik a szervezetünket, ezáltal sokkal érzékenyebbé válhatunk az egyébként ártalmatlan anyagokkal szemben is. Az allergia tulajdonképpen egy túlzott immunreakció.


Ultravékony műköröm is létezik már!

A műkörömépítésben is léteznek már innovációk. Akiknek gyengébb, vagy deformált körmei vannak sokszor a műköröm mellett döntenek. De a régi, vaskos körmök helyett most már természetes vékonyságú elegáns körmöket is lehet készíteni.