10 év után végre lefogyott, és jógaoktató lett – ezeket a diétabakikat követte el korábban

Birta Brigi

Sokan vágnak bele különböző fogyókúrákba, mégis csak a töredékük képes valóban és tartósan megszabadulni a pluszkilóktól. Évekig így volt ezzel Jenny Sugar is, aki most elárulja, mik voltak azok a hibák, amiket korábban elkövetett, és amik miatt nem tudott megszabadulni a feleslegétől.

„Kihagytam a reggelit”

„Tudtam, hogy kevesebbet kell enni, és ezt úgy oldottam meg sokszor, hogy kibekkeltem a reggelit. Ezzel nem csak az anyagcserémet lassítottam le, de ebédnél már konkrétan farkaséhes voltam.”

-

Azzal, hogy ennyire éhes volt ebédnél, azt érte el, hogy jóval nagyobb adagot evett, és persze hízott is tőle. Amint leszámolt ezzel a rossz szokással, a súlya is csökkenni kezdett.


„Csak jógáztam”

Mivel nem érezte magát jól a fitnesztermekben, és a futáshoz sem volt elég motivált, mindig csak jógázott. Ez persze teljesen jó mozgásforma, de kell mellé valami, ami felpörgeti a zsírégetést, és az izmokat is jobban erősíti. Ráadásul, ha hozzászokik a tested egy mozgásformához, kevésbé lesz érezhető a hatása is: mindig kell egy kicsit váltogatni az edzéstípusokat!

Olvasd el ezt is!
Ezektől az állatoktól még jógázni sem lehet

„Túl sok a jóból”

Bár sokkal jobb, ha az ember egészséges ételekből eszik sokat, mintha egészségtelenekből, az előbbiekben is van kalória, így azokat sem lehet kontroll nélkül fogyasztani.

„Tömtem magamba a kesudiót, aszalt mangót, friss dzsúszokat, mogyoróvajat, teljes kiőrlésű pékárukat, humuszt. Gondoltam, ami egészséges, az mehet agyba-főbe.”

-

Minden ételnél kell a porciókontroll, mert az egészséges nem egyenlő a diétással. Ne akard tudni, mennyi kalória van mondjuk 100 g mandulában! (De jó, ha tudod: 575 kcal)

Olvasd el ezt is!
13 gyakorlat, ami hatásosabb zsírégető, mint a burpee

Jenny ma boldog, fitt és jógát oktat, úgyhogy érdemes megfogadni a tanácsait!

Popsugar