Ez aztán különleges: A menyasszony, aki farmerban mondta ki a boldogító igent!

pinterest.com
Ujvári Viki

Ki tudja? Még az is lehet, hogy ez a példa ragadós lesz!

Mindig próbálunk naprakészek lenni, és eszünk ágában sincs figyelmen kívül hagyni olyan apró divattrükköket, irányokat, melyekben ott szunnyad annak a hajszálnyi esélye is, hogy egy szép napon te is kipróbálod.

Olvasd el ezt is!
Mondj igent a ready to wear esküvői ruhákra!

Esküvői ruhák terén is egyre szélesebb a választék és sokan szívesen lépik át azokat a tradicionális és hagyományos vonalakat, melyek az "igen" kimondása köré épültek. Így gondolkodott Claudia Cifu stylist is, amikor a nagy napra készült, hogy New York-ban hozzámenjen szerelméhez Niclas Kristiansson-hoz. Nem vágyott fodrokra és lélegzetelállító hímzésekkel megtűzdelt kreációkra sem, inkább a minimalista stílus felé vette a irányt.

forrás: whowhatwear.co.uk

Láthatod, hogy ruhája cseppet sem idézte a megszokott vonalakat, hiszen egy Levi's 501-es nadrágot húzott különleges szabású csipke felsője alá.

Tökéletes volt, és azt hiszem a legfontosabb dolog az, hogy jól éreztem magam benne. Ha 30 év múlva visszatekintek majd, lehet úgy fogom gondolni, hogy 'Ó Istenem mi volt rajtam?' De ez mit sem számít, mert arra is emlékezni fogok majd, hogy milyen nagyszerűen is éreztem magam.

-
Olvasd el ezt is!
Ez a legrosszabb tanács, amit az esküvőszervezés során kaphatsz - Ne fogadd meg!

Te mit gondolsz? Merész húzás volt, vagy te is szívesen állnál farmerban az oltárhoz?