Mondj igent a ready to wear esküvői ruhákra!

Ujvári Viki

A divathetek nem csak a hétköznapi darabokról, kiegészítőkről szólnak, hiszen ott vannak még a haute couture darabok is, az esküvői ruhákról nem is beszélve!

Számos divattal kapcsolatos szabály és hagyomány felborulni látszik, éppen ezért manapság már semmi meglepő nincs abban, ha valaki éppenséggel a ready to wear kreációk közül választ magának esküvői ruhát.

Ez persze nem azt jelenti, hogy az esküvői ruhaszalonoknak félnie kéne bármitől is, hiszen a menyegző körüli hagyományok javarészt sziklaszilárdan tartják magukat, mégis azt gondoljuk egy új nézőpont bemutatása sosem árt.

Olvasd el ezt is!
A 10 legnépszerűbb Instagram-oldal, amit minden menyasszonynak követnie kell

A világ számos pontján sok nő választja ezt a gyorsabb megoldást - hiszen itt sok esetben elmaradnak a hosszúra elnyúlt ruhapróbák, a centi igazgatása, és a többi - amin a bemutatott szépségek után már meg se lepődünk. Egyre többen gondolkodnak egy modernebb Nagy Napban, és sok ara a hagyományos ruhák helyett inkább valami újhullámos, akár letisztultabb vonal felé hajlik, ahol nem idegen például a 'virágkoszorú a hajban' megoldás sem.

A 2017-es tavaszi-nyári kollekciók közül válogattunk. A pénztárca most ne legyen szempont, egyszerűen csak gyönyörködj, mint Charlie a csokigyárban!

Nézd meg a galériánkat - 20 kép
Mondj igent a ready to wear esküvői ruhákra!

Az IGEN kimondását te is valami hasonló szépségben képzeled el?

Olvasd el ezt is!
Színekbe mártott esküvői ruhacsodák