Színekbe mártott esküvői ruhacsodák

Lakatos Márk

Akik látták az Én is menyasszony vagyok című műsoromat, tudják, hogy imádom az esküvőket!! Szervezni, kitalálni, szépíteni… Úgyhogy most, hogy belebotlottam ezekbe a CSODÁKBA, amik egy kicsit felpezsdítik végre a gyönyörű arák választási lehetőségeit – és még a színtípusokat is kiemelik –, rögtön szebb lett a napom!

Nemrég felbukkantak ezek a varázslatos színekkel feldobott esküvői ruhák, amik kicsit nagyobb szabadságot biztosítanak a menyasszonyoknak, és így a tematikához igazíthatjuk a ruhákat. Sima fehér?? Uncsiiiii!! De így, a stylist is jóllakik, és a nagyi is nyugodt lesz, hogy fehérben esküszöl. Az a kis huncutság meg belefér az alján, igaz? Nézzétek például ezeket az élénk árnyalatokat – az ombre nem csak a hajakat hódította meg! ;)

Lehet halványabb is az árnyalat, mindenképp fantasztikus! És az a vattacukorszerű ott középen – beleharapnátok, igaz? ;)

Aztán ott vannak azok, akik hozzám hasonlóan a szivárvány minden színét szeretik! Hát nem meseszerű? ;)

És hogy ez a dolog újkeletű-e? Áhh, korántsem, hiszen már Gwen Stefani és Gavin Rossdale esküvőjén is láthattuk – még egy cikkemben is szerepelt ez a ruha, ami azóta múzeumban figyel. De hát őszintén, van új a nap alatt? Nincs, csak van, ami épp trendi, van, ami nem. Ez most igen, és szerintem nagyon menő, ha sikerül eltalálnod a hozzád illő színt, ami a környezethez és a tematikához is passzol, nem beszélve a vőlegény öltönyéről.

Még a koszorúslányok ruhája is lehet ilyen, akár több színben is, mert nekik is jár a kényeztetés, ha már támaszt nyújtanak ezen a fontos napon! ;)

Nektek melyik volt a kedvencetek, Lányok? És bevállalnátok egy ilyet, ha most készülnétek házasodni? Akár igen, akár nem, gyönyörködni jó benne. Küldök is még valami szépet a végére, amit nagyon szerettem Lily Collinson, csak mert megtehetem! ;)