A legjobb természetes étvágycsökkentők

Europress
Birta Brigi

Ha úgy érzed az utóbbi időben, hogy egyszerűen képtelen vagy parancsolni magadnak, és legszívesebben mindent felfalnál, egy kis cselhez kell folyamodnod.

Olvasd el ezt is!
Bemutatjuk a JOY fitnesz szakértőjét, Simon Szimonettát!

Fogyaszd ezeket a természetes étvágycsökkentőket, és élvezd a hatást:

Mandula

Már egy kis marék mandula tele van antioxidánsokkal, E-vitaminnal és magnéziummal. Mivel nagyon sok benne a rost és az egészséges zsírok, fantasztikusan eltelít, és eszedbe sem jut utána még enni!

Kávé

A kávéról megoszlanak a vélemények, és az biztos, hogyha túlzásba viszed, idegessé, kimerültté, ingerlékennyé válhatsz. Viszont normális mértékben (ha maradsz a napi maximum kettőnél) az anyagcserédet és az étvágyadat is szabályozza! Segít fogyni és az edzés is jobban megy tőle.

Olvasd el ezt is!
8 híresség elárulja, hogyan vigyáz az alakjára az ünnepek alatt

Gyömbér

Már évezredekkel ezelőtt is tudták, hogy a gyömbér az emésztés legjobb barátja! Megnyugtatja a gyomrot, csökkenti az étvágyat és serkenti a bélműködést is.

Avokádó

Mivel őrülten jó rost- és egészséges zsírforrás, tökéletesen eltelít, és ezáltal az agyad olyan üzeneteket kap, hogy totálisan tele vagy!

Wasabi

Mindig csak egy kis adag sushit eszel, mégis teljesen jól laksz tőle? Ennek az egyik oka, hogy a wasabi egy hatásos étvágycsökkentő, és még a puffadást is megelőzi!