Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az 5 legjobb lakberendezős Insta-oldal, amit érdemes követni

Joy.hu

Ha egy kis inspirációra vágysz, akkor kövesd be ezeket a külföldi accountokat, ugyanis nem hiába van olyan sok rajongójuk Instán!

Sorozatunk első részében az 5 legizgibb külföldi Instagram oldalt mutatjuk be, és ha tetszett, akkor hamarosan a magyarokra is sort kerítünk! Ha épp lakásfelújításban vagy, vagy csak fel szeretnéd dobni egy-két újdonsággal, lakberendezős trükkel az otthonod, akkor mindenképp nézd meg az alábbi oldalakat!

1.) Homepolish

A New York-i design cégnél több mint 500 tehetséges lakberendező és enteriőr stylist dolgozik, akiknek a különböző projektjeiből ezen az Insta-oldalon kaphatsz ízelítőt.

2.) Emily Henderson

A stylist-ként is dolgozó TV-s személyiség és író fotói elképesztően szépek: a Design Királynőjeként is emlegetett amerikai hölgy Instáján nagyon sok jó ötletet találsz, de ha csak gyönyörködni akarsz, akkor is kövesd be!

Olvasd el ezt is!
Gyönyörű szobabelsők, amiket a kedvenc divatházaid stílusa inspirált

3.) The Everygirl

Minden csajos dolog gyűjtőhelye! Az account inkább női lifestyle jellegű, szóval nem kizárólag lakberendezéssel foglalkozik, de sok inspirációt ad ebben a témában is.

4.) Innerdecor

A home design és lakberendezés megszállottjainak nagyon ajánljuk ezt az oldalt, ahol naponta frissülő tartalommal találkozhatsz és készítői mindenféle stílusú otthont bemutatnak. Van itt letisztult, skandináv design és romantikus, virágos enteriőr is - emiatt a sokszínűség miatt imádjuk!

5.) My Domaine

Az egyik legnépszerűbb külföldi nőknek szóló lifestyle online Instagramjáról van szó, ahol a home témák mellett szuper recepteket is találsz!

Olvasd el ezt is!
5 kreatív ötlet a könyveid tárolásához

Na, melyiket követed be azonnal? Ha még kiegészítenéd ezt a listát valamivel, akkor írd meg nekünk!

A kereséshez kezdj el gépelni!