Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Kövesd ezt az egy egyszerű szabályt az otthonod berendezésénél, és a végére nem marad üresen a pénztárcád!

Joy.hu

Ha szeretnéd, hogy trendi legyen az otthonod, ugyanakkor azért figyelned kell arra is, hogy ne költekezz túl sokat, akkor mindenképp olvass tovább!

A szakma legjobbjainak tuti tippje, hogy elég mindössze egyetlen dolgot szem előtt tartanod az új otthonod berendezésénél - és hogy mi ez a nagy titok? Nos, a neve 80/20 szabály!

ITT ÉLNEK A TOPMODELLEK – 5 GYÖNYÖRŰ LAKÁS, AMIT LÁTNOD KELL!

3 FALSZÍN, AMI KIMEHETNE MÁR A DIVATBÓL

A lényege pedig nem más, mint hogy a lakberendezésre félretett pénz 80%-át időtálló, minőségi darabokba fektesd be, amik szezontól függetlenül megállják a helyüket, és mindig büszke lehetsz rájuk az otthonodban. Ilyen pl. egy szép kanapé, vagy egy jó minőségű matraccal rendelkező nagy ágy.

Olvasd el ezt is!
Láttál már ilyet? A különleges kanapé, ami "átölel" egy rossz nap után

ÍGY TÁROLD A RUHÁIDAT, HA NINCS ELÉG HELYED – 15 TUTI TIPP!

A pénzed maradék 20%-át pedig költheted a trendi, szezonális kiegészítőkre, amikkel feldobhatod a lakás kinézetét, de igazán más funkciójuk nincsen. Ha követed ezt a tanácsot, akkor nem lesz üres a zsebed az egész folyamat végére, hanem megfontoltan és okosan vásárolod meg az otthonod alapdarabjait. Ja, és mellette persze még a kedvtelésedre is költhetsz, tehát ami megtetszik, azt se kell feltétlenül otthagynod a boltban!

A 7 LEGJOBB TÉRTÁGÍTÓ TIPP PANELLAKÁSBA

Követni fogod ezt a tanácsot?

A kereséshez kezdj el gépelni!