Imádjuk a rétegeket! 6 újabb divatos megoldás

Ujvári Viki

Dideregni lehet, csak nem érdemes! Még mindig van pár rétegző trükk a tarsolyunkban!

Az ősz és a tél, nem éppen a fedetlen testrészekről szól, és bár sokan ki nem állhatják azt, hogy hónapokra több réteg alá temetik magukat, de mi azt gondoljuk, ennek is megvan a maga izgalmas oldala.

Mint mindenben, ami öltözködéssel kapcsolatos, így ebben is megvan az a fajta játékosság és kihívás, ami minden outfit alapja lehet. Tél révén sokkal nehezebb dolgunk van, hiszen nem elég egy pólóban és farmerban gondolkodni, hanem kicsit több kreativitást kell belevinnünk a mindennapokba.

Olvasd el ezt is!
3 trükk: így válhat őszivé kedvenc nyári darabod!

Néha lehet, hogy te is unod már a megszokott szövetkabát-sál-sapka kombinációt, így talán az egyik tippünk a te tetszésedet is elnyeri majd. Íme...

1.) Garbó szinte bármivel!
Ez a magasított nyakú kis darab, sokaknál még mindig a "szeretlek is, meg nem is" halmazban található. Pedig szinte bármi alá felhúzható és nagyon úgy tűnik, hogy ez a szezon legjobb réteg-megoldása nyárból-télbe esetekre. Van egy kedvenc nyári ruhád, ami szerinted hidegben is viselhető lehet? Húzz alá garbót! Szereted azt a mintás ingedet, de ilyen időben túlontúl kivágottnak hatna? Próbáld ki garbóval!

forrás: thefashionmedley.com

2.) Bőrdzseki
Minden valószínűséggel te is imádod és unásig (sőt azon is túl) hordanád kedvenc bőrkabátodat, csak hát éppen az idő elég zimankós. Nem gond! Mi lenne, ha a kedvenc dzsekid lenne az egyik réteg a szövetkabát/bunda alatt? Szerintünk nem csak trendi, hanem tényleg sokat dobhat a hőérzeteden, természetesen pozitív irányban.

forrás: http://showandtellme.com

3.) Sál, sál, sál...
Kicsi, nagy, pokróc nagyságú, szinte már mindenféle színben és méretben fellelhetők a nyakmelegítők, ha beköszönt a hideg. Tegyük fel, hogy kivételesen nem csak a nyakad köré kötöd gondosan ezt a pihe-puha darabot, hanem magadra teríted ahogy csak tudod? Igen, akár úgy mint egy takarót! Ha jól párosítod a részleteket, akkor senki sem fog arra gondolni, hogy vajon miért mászkálsz fényes nappal egy pokrócba burkolva. Ha mégis: akkor se érdekeljen, a lényeg az hogy te jól, na és "melegben" érezd magad.

forrás: pinterest.com

4.) Farmerkabát
A helyzet szinte pontosan ugyanaz, mint bőr rokonánál. Hidd el: működik!

forrás: pinterest.com

5.) Kapucni
Manapság egyre nagyobb teret nyernek a sportosabb darabok, nincs ez másként a pulcsikkal sem. Mindenki szeret otthon ilyen kényelmes, kicsit bővebb darabokban vackolni. Van egy jó hírünk: bátran vedd fel az utcára is őket. Húzd a kabátod alá, csak arra figyelj, hogy a kívülre szorult kapucnid mindig szépen legyen elrendezve - hát ennyire egyszerű ez!

forrás: pinterest.com

6.) Egy öv csodákra képes!
Kinéztél egy kabátot, de valami trend folytán nincs rajta gomb? Sebaj! Válassz alá valami hasonló réteget és keress hozzá egy színben, na meg stílusban valamennyire passzoló övet, és kész is vagy!

forrás: pinterest.com
Olvasd el ezt is!
Rétegző trükk: A hidegben is hódít a derékra kötött ing

Mit gondolsz? Kipróbálod valamelyiket, vagy esetleg már most is alkalmazod?