Rétegző trükk: A hidegben is hódít a derékra kötött ing

Ujvári Viki

Nem tudjuk elégszer elmondani, hogy a rétegekben mennyi csoda rejlik. Egyszer ráérzel az ízére és utána már szinte egyértelmű lesz az, hogy mit és mivel kombinálj. Addig pedig itt vagyunk mi, hogy segítsünk ebben!

A hideg közeledtével a nyári ruhákat a kötött darabok váltják fel, ezek sokszor a korai időszakban még önmagukban is elegek lehetnek, mielőtt végleg rájuk kerül egy kabát.

Addig pedig remek terepet adnak a különféle divat-kísérleteknek. Például egy jól bevált kockás ing egy kötött ruhával kombinálva nagyon jól mutathat!

Olvasd el ezt is!
Rétegek nélkül lehet élni, csak nem érdemes!

A színek párosítása azt gondoljuk, nem jelenthet túlontúl nagy gondot és te is hamar ráérzel majd a dolgok pikantériájára. Mégis milyen lábbeli lehet az ideális egy ilyen párosításhoz? Bármilyen! Lehet szó bakancsról, csizmáról, sportcipőről vagy éppen magassarkú darabról, mellényúlni egész egyszerűen nem lehet, így csak a lábad kényelme szabhat határt.

forrás: pinterest.com

Egyszóval a kockás ingek nem feltétlen a kötött pulcsik alatt érvényesülhetnek legjobban, télen is bátran kívülre kötheted! És hát egy plusz réteg derék vonalon sosem árthat! :)