3 trükk: így válhat őszivé kedvenc nyári darabod!

Ujvári Viki

Pár napja már annak, hogy huzamosabb ideje vacogunk és kár is lenne szépíteni a dolgot: a nyár véget ért!

A színes falevelekkel együtt újra főszerepet kapnak a rétegek, áthúzva ezzel minden egyes írott- és íratlan szabályt - már ami az évszakok sajátos trendjeit illeti. A különféle ruhadarabok párosítása és halmozása egy összeállításon belül, pedig úgy tűnik, hogy évek óta ez egyik legjobban bevált recept.

Olvasd el ezt is!
Rétegek nélkül lehet élni, csak nem érdemes!

Nyári kedvenceink a plusz fokok után sem kell, hogy a gardrób mélyére kerüljenek, hiszen rétegként még velünk maradhatnak a hűvösebb hónapokban is. Erre a frissítő erővel ható csavarra pedig már divatházak is rájöttek, így a bemutatóikon a modellek szinte mindig rétegek közé burkolózva vonulnak végig a kifutón.

Mit kombinálj mivel? Szinte mindegy! A felsők annyira alkalmazkodóak, hogy egész egyszerűen nem lehet mellényúlni velük.

1.) Elsőre persze furcsának tűnhet, hogy egy vállak hangsúlyozására kreált top alá garbó kerül, de gyakorlatban látva már nem is olyan idegen gondolat, nem?

forrás: popsugar.com

2.) A hálóruhák "végigslágerkedték" a nyarat és ha neked is a szívedhez nőtt ez a nőcis darab, akkor még ne csomagold el. Húzz alá inget vagy egy blúzt és már meg is vagy!

forrás: popsugar.com

3.) A jumpsuitok szintúgy erősítik a nagy kedvencek táborát és szerencsére itt is van megoldás arra, hogy ne kelljen tőle hónapokra megválnod, amíg lemennek a nagy fagyok.
A pólók, ingek mindig mentőövek lehetnek ha rétegekről van szó, így mi is erre biztatunk. Merészebb vagy? Akkor válassz egy puffos ujjú darabot! Nézd csak...

forrás: popsugar.com
Olvasd el ezt is!
Villants vállat akkor is, ha beköszönt a hideg!

Te kipróbálod majd valamelyik trükköt?