Az átlátszó sarkak meghódítják a hideg hónapokat!

Ujvári Viki

Ezerrel pörög a csizmák szezonja, így most tényleg érdemes nyitott szemmel járni!

Ahogy a ruháknál, úgy a lábbeliknél is olyan sokszínű a választék, hogy biztosak vagyunk benne: mindenki elégedetten zárja majd a jó idő beköszöntével a hideg hónapokat.

A boka fazonok idén is szép számmal képviseltetik magukat a fellelhető darabok közt, a sarkak esetében pedig most ismét történt egy kis trendbeli változás. Pontosabban egy újabb hullámnak hála, éppen minden olyan cipellő pörög majd, aminek a sarka átlátszó.

Olvasd el ezt is!
A boka felett végződő csizma hódít majd idén ősszel!

A műanyag táskák, szandálok és ékszerek után most a csizmákon a sor, hogy helytálljanak ebben a lázban. Kanye West is erre gondolt, amikor a Yeezy színei alatt egy nejlon combközépig érő változatot dobott a piacra.

A többi brand, köztük például a Dior is, egy szélesebb és esetenként elérhetőbb körben próbálkozik, "mindent kicsiben érdemes elkezdeni adagolni" alapon. Így most az áttetsző sarkak bőven megteszik - már ha neked is tetszik?! Ha erre "igen" a válaszod, akkor lehet, hogy érdemes lenne egy teljesen átlátszó változattal kísérletezni, hiszen veszteni nem veszthetsz. Sőt...

Mit gondolsz? Galériánkra kattintva mindent megtalálsz és utána lehet, hogy könnyebb lesz dönteni!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Az átlátszó sarkak meghódítják a hideg hónapokat!
Olvasd el ezt is!
A vastagabb sarkú cipellők még mindig hódítanak!

Tetszik? A Deichmann kínálatában is sok-sok menő bokacsizma fazont találsz az őszi-téli szezonra!