A boka felett végződő csizma hódít majd idén ősszel!

shotbygio.com
Ujvári Viki

Az őszi trendek a hideg közeledtével ne legyenek mostohagyerekek! A rétegekben rejlő lehetőségek sokszínűsége miatt, már megéri dideregnünk, az imádott csizmákról nem is beszélve!

Persze nincs szabály arra vonatkozólag, hogy nyáron tiltólistás ez a melegebb lábbeli, de a fesztiválokon kívül nem sokan szeretnek a kánikula közepette csizmában aszalódni.

Olvasd el ezt is!
5 izgalmas tény, amit tuti, hogy nem tudtál a cipőkről

Idén ősszel a slágercsizmák picit boka felett kezdődnek majd, amihez azt gondoljuk, a legmegfelelőbb társ egy skinny farmer lehet. A két darab közti tökéletes összhang szinte biztos! Ez persze csak a mi tippünk, hiszen ha te egy bővebb szabású nadrágban érzed jól magad, akkor próbáld ki azzal! Vagy ha a sikkesebb vonal felé hajlasz, akkor párosítsd szoknyával!

Tommy Hilfiger / Topshop / Phillip Lim / Prada

A cipőknél is felfedezhetőek azok az alapvető trendek, amik a ruhák közt is hódítanak majd, nem csak a színek tekintetében, hanem a merészebb anyagokat is egyre inkább áthelyezik a lábbelikre. Így például több bársonyból készült szépséggel is találkozhatsz majd, a fémes csodákról nem is beszélve!

Mutatunk pár példát arra, hogy miért is nagyszerű befektetés egy ilyen boka felett végződő darab!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
A boka felett végződő csizma hódít majd idén ősszel!

Bátran válogass a különféle magasságú sarkak közt és találd meg a hozzád leginkább közelálló darabot.

Mit gondolsz? Te is befektetsz majd egy ilyen darabba? A Deichmannál biztosan találsz olyan bokacsizma fazont, ami megtetszik!

Olvasd el ezt is!
Nyáron se hanyagold el a bokacsizmádat!