Nyáron se hanyagold el a bokacsizmádat!

Ujvári Viki

A téli hónapok után nem kell túlontúl mélyre pakolni a kedvenc bokacsizmáidat, ugyanis a fesztiválszezon alapkellékei lehetnek, ha biztosra akarsz menni az időjárás kiszámíthatatlanságaival szemben.

A magasabb szárú darabok az utóbbi években kicsit háttérbe szorultak és sokan a bokacsizmák mellett tették le a voksukat, tapasztalatunk alapján azért, mert könnyebben kombinálható, és sokkal nagyobb a fellelhető választék belőle a színek és a különféle díszítések tekintetében. Természetesen nem mind lehet ideális választás egy fesztivál idejére, hiszen a bélelt változatok amilyen jó ötletnek tűnnek elsőre, annyira feleslegesek, ugyanis nem véletlenül lapul bennük az a plusz réteg. És amikor a kinti hőmérséklet is üti a minimum 20 fokot, akkor válik egyértelművé mindez.

Olvasd el ezt is!
6 cipő típus, amit azonnal felejts el

Éppen ezért arra mindig figyelj mielőtt nyakadba veszed az éjszakát, hogy az imádott lábbeli nem okoz egy percnyi kellemetlenséget se, hiszen jó pár órát kell eltervezni benne, és itt nem csak a sajgó lábakra gondolunk. A lapos példányoktól kezdve, a törpe sarkakon át, egészen a magasabb darabokig van miből válogatni, és éppen sokszínűsége miatt nagyszerű választás ez a fazon.

Inspirációért nézd meg a galériánkat!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Nyáron se hanyagold el a bokacsizmádat!

Látogass el a Deichmann oldalára és válaszd ki a neked legjobban tetsző darabot!