A vastagabb sarkú cipellők még mindig hódítanak!

Ujvári Viki

A hűvösebb időszak jöttével egyenesen arányosan nő a fellelhető télre tervezett cipellők száma. Szerencsénkre pedig jóval sokszínűbb a választék, mint ahogy azt elsőre gondolnánk!

A lábbelik közti különbségek pedig nem csak az anyaghasználatban, formában mutatkoznak meg, hiszen ott vannak még a sarkak is, amiken belül még mindig többféle opciót találhatunk. Egyszóval, nem kell félned attól, hogy trendi és kényelmes cipő nélkül maradsz majd, ha beköszönt a hideg.

Olvasd el ezt is!
A boka felett végződő csizma hódít majd idén ősszel!
Tommy Hilfiger / Mulberry / Missoni

Azt gondoljuk, hogy a praktikumra való törekvés minden szezonban jól jöhet, éppen ezért hoztuk ma el neked ezt a vastag sarkú lábbelit, ami hétköznap és hétvégén is ugyanolyan nyerő választás lehet.

Mások miként variálják a mindennapokban? Galériánkra kattintva láthatod...

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
A vastagabb sarkú cipellők még mindig hódítanak!

Szinte biztos, hogy neked is ismerős ez a cipellő, hiszen jó pár éve már, hogy különféle változatokban dobják piacra, ezt a jól bevált formátumot. Így nincs más dolgod, mint megtalálni a hozzád leginkább illő darabot!

Ne aggódj, a nyitottabb szandálokat is könnyen téliesítheted, egy harisnyával, vagy zoknival kombinálva. Hiszen ha szerencsénk lesz, megint lesznek olyan téli napok, amikor nem repkednek majd a kellemetlen, csípős mínuszok.

Hogy tetszenek a vastagabb sarkú darabok? A Deichmannál sokféle szépséget találsz ebből a fazonból is!

Olvasd el ezt is!
Ha ősz, akkor ismét loafer!