Ez lesz a hideg hónapok egyik kedvenc blúza!

Ujvári Viki

A blúzok valamiért kevesebb figyelmet kapnak, mint az ingek. Pedig variációkban ők is bővelkednek!

Az idei téli szezonban már van egy okunk arra, hogy miért érdemes a boltokban járva, a blúzok közt is körülnézni! Nem csak a hivatalos keretek közt viselhetünk kicsit elegánsabb darabokat, hanem a rohanós hétköznapokban is. A mai világban, amikor szinte már minden párosítható mindennel, még akár egy kis játékot is belevihetsz a megszokott összeállításaidba.

A nyakban laza kis masnival megkötős blúzok elsőre teljesen hétköznapi megoldásnak tűnhetnek, - ami igaz is lehetne - de azért várjuk ki a végét!

Olvasd el ezt is!
Egy téli mikrotrend, ami biztosan megosztó lesz: a kordbársony

Nem csak egy tökéletesen ránk szabott kiskosztümmel mutathat jól egy sifon anyag, hanem akár farmerral is. Tekints rá úgy, akár egy ingre és légy merész, feszegesd bátran saját határaidat, kísérletezz és hidd el nem fogod megbánni, hogy befektettél egy ilyen cuki darabba! Azért mégis szeretnél megmaradni a hagyományos keretek közt? Akkor tedd azt, mert egy ilyen blúz szinte mindennel és minden alkalommal megállja a helyét.

Tipp: Pénztárcabarát megoldásként akár te is elkészítheted saját nyakbakötős kedvencedet. Köss a gallér alá lazán egy kis-kendőt, mintha egy nőcis nyakkendő lenne és kész is vagy.

Inspirálódj galériánkból!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Ez lesz a hideg hónapok egyik kedvenc blúza!
Olvasd el ezt is!
Vannak még minták az őszi tarsolyban!

Mit gondolsz? Tetszik?