Újabb divatőrület, ami remélhetőleg hamar lecseng: a fenéknél szakadt farmernadrág!

Ujvári Viki

Furcsa hóbortokból - amik sokszor unatkozó celebektől indulnak el - a trendek háza táján sincs hiány!

Ha kicsit jobban beleásnád magad a témába, akkor te is meglepődnél azon, hogy hány száz divattal kapcsolatos megmozdulás tűnt el a süllyesztőben - elég csak a vicces válogatásainkra gondolnod. Szóval könnyen megeshet, hogy ez a mostani is ilyen tiszavirág életű lesz.

Olvasd el ezt is!
Emlékszel? 6 elfeledett divat kedvenc a 2000-es évekből, ami jobb, ha nem tér vissza

Mondanánk most más nevet, de sajnos nem tudunk, ugyanis ez az egész szaggatásos téma ismét a "média-klántól" indult el, magyarán Kylie Jenner egy unalmas délután posztolt egyet. Kivételesen nem egy újabb profi módon megszerkesztett szelfiről van szó, hanem arról, hogy far részen kiszakadt farmerjában pózol, a tőle megszokott lazasággal.

A láz pedig az arra fogékony rajongók közt szélsebesen söpört végig. Fotókkal és videókkal dokumentálják, hogy miként vették át ezt a stílust ők is, és mennyire jó így járni-kelni. Tehát egy kellemetlen szakadásból így lesz őrület és egy szűk körben: divat.

Természetesen azért nem Kylie az első nő a világon, aki a fenék-fronton lyukas nadrágot élteti, de meg kell hagyni, talán ő az egyik leghíresebb mind közül. A csizma jó lesz short helyett és a hordjunk övet, mint szoknya után, viszont már semmin se lepődünk meg, maximum mi is érdeklődve várjuk az újabb dilit.

Esetleg te is kipróbálnád ezt az új mikro-trendet? Akkor érdemes az interneten nézelődnöd, ugyanis nem egy online áruház kínálatában lelhető fel ilyen farmer.

Olvasd el ezt is!
Ez az idei év új szelfitrendje, amit már minden híresség követ

Mit gondolsz? Ciki vagy sem?