Emlékszel? 6 elfeledett divat kedvenc a 2000-es évekből, ami jobb, ha nem tér vissza

Ujvári Viki

Szinte nincs olyan nap, hogy ne jönne valami szembe velünk a 90-es évekből és manapság mindent imádunk ami retró. De mi lenne ha ugranánk egyet az időben és hirtelen a 2000-es évek első évtizedében találnánk magunkat?

Azokban az években melyekre még azért erős hatással voltak azok a bizonyos '90-es évek, de már érvényesült a kicsit modernebb hatás is...

Ez pedig nem is csoda, hiszen átestünk egy ezredfordulón és a pop-kultúra soha nem látott sikereket könyvelhetett el. Minden országban gombamód szaporodtak el a fiú-, na meg a lányzenekarok, teret kaptak a tiniknek szóló mélyreható gondolatokat feszegető sorozatok és a média szépen lassan egyre több tátongó piaci rést töltött be.

Miközben Christina Aguilera arról énekelt, hogy mégis mit akar egy lány ('What A Girl Wants'), addig a spanyol nyelvű énekesek is egyre népszerűbbek lettek, elég csak Shakirára, vagy Enrique Iglesias-ra gondolni. És bár az N' Sync és a Backstreet Boys is a (kérdőjeles) szünet mellett döntött, szépen lassan kezdtük megszokni azt a "keményebb"-nek számító vonalat is, amit mondjuk a Blink182, a Limp Bizkit, vagy éppen Eminem képviselt.

Olvasd el ezt is!
Te emlékszel még ezekre? Íme gyerekkorunk legőrültebb beauty cuccai

Már nem voltak egyenöltözékek, se betanult koreográfiák, helyette jöttek a szókimondó szövegek, és a divat-punkság/rockerség/rapper élet. A keményebb zenei vonalon mozgó zenekarok is ügyesen ékelődtek be a 2000-es évek zenei kultúrájába, ezzel tágítva a fiatalok muzikális látókörét, ennek úgymond jótékony hatását pedig még ma is érzékelhetjük.

Az új évezred első évtizede valóban elég színesre sikeredett! Pont ezért gondoltuk úgy, hogy ideje beülni abba az időgépbe, és visszaemlékezni azokra a dolgokra, amiket imádtunk akkoriban!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Emlékszel? 6 elfeledett divat kedvenc a 2000-es évekből!

Te miket imádtál akkoriban?

Olvasd el ezt is!
Emlékszel rájuk? Ők voltak a '90-es évek legnépszerűbb magyar lánybandái