Emlékszel rájuk? Ők voltak a '90-es évek legnépszerűbb magyar lánybandái

Joy.hu

Induljon a nosztalgiázás! Te kiknek a dalait hallgattad anno?

Imádtuk őket a 90-es években, amikor mindannyian olyan magastalpú cipőkben és haspólókban akartunk villantani, amilyenben ők is táncoltak a klipjeikben! Most jöjjön egy kis nosztalgia, és elevenítsük fel, kik voltak a legnépszerűbb csajok akkoriban! És hogy mi lett velük? Annak is utánajártunk!

Baby Sisters

Klári, Gabi és Évi dalait sosem felejtjük: Rád gondolok, Jó estét nyár, jó estét szerelem, Még egy tánc és a Szeresd a testem... A lányok közül mára csak Gabi maradt a zenei pályán, aki Baby Gabi néven ma is sokat koncertezik, legutóbb a Sztárban Sztár műsorában tűnt fel, hamarosan pedig anyai örömök elé néz. Bognár Évi a Facebook oldala szerint egy ideje már Norvégiában él a szerelmével, akivel közös vállalkozást vezetnek, és teljesen függetlenítette magát a magyar popszakmától, míg Hertelendy Klári ma már anyuka és szintén sikeres üzletasszony.

Bestiák

Bedy, Bee és Honey legismertebb száma a Reggel túl messze van és a Fáj, még ha néha felhívsz szintén sokunk emlékezetében él. Bedy, azaz Moór Bernadett hajókon dolgozik énekesnőként, míg Bee, azaz Somorjai Ilona Gönczi Gábor Smile nevű zenekarában énekel (itt dolgozott egy ideig Bedy is), majd pedig az X-Faktorban is próbálkozott, de sajnos nem sok sikerrel. Honey-ról nem sokat tudni, de azt elmondta: pár éve nyitott egy táncsulit gyerekeknek és a kozmetikus iskolát is befejezte, amit anno a zenekar miatt hagyott félbe.

Fresh

Az eredeti felállás sokat változott az évek során, de mi még emlékszünk arra, amikor 3-an indultak el a zenei pályán a lányok: Viki, Andi és Virág Boogie Nights és Táncolj még című számai elég nagy bulizenék voltak a 90-es években. Virág végül belső nézeteltérések miatt kivált a csapatból, azonban Andi és Viki még sokáig tolták a Fresh szekerét. Utolsó slágerük 2014-ben jelent meg Party címmel, azóta egyikük sem hallatott magáról. Andi egy ideig Majka barátnőjeként tűnt fel újra a színen, azonban mostanában nagy a csend a lányok körül.

+1 Bubble Gum

Na, rájuk emlékszel még? Nem csodáljuk, ha nem, ugyanis egy-két slágeres tinibandáról van szó, akik nagyon hamar eltűntek a süllyesztőben. Kicsit kilógnak ugyan a sorból, mert nem csak lányok alkották a zenekart, de azért muszáj megemlítenünk őket ( már csak az outfitjeik miatt is!!!). Lolly (Sipos Zsuzsanna), Twity (Kis Nikolett), Tiger (Tóth Tamás) és Rico (Horváth Richárd) alkotta a csapatot, amely 1999-ben alakult. A zenekar egyébként a holland Vengaboys-t szerette volna utánozni, de persze nálunk nem értek el akkora sikert: 5 kislemez után fel is oszlott a csapat. A Nem adlak kölcsön című dalba azért érdemes belehallgatni, a klip pedig...hááát... arra nem találunk szavakat! :D

A galériában még több friss képet találsz a lányokról!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Emlékszel rájuk? Ők voltak a '90-es évek legnépszerűbb magyar lánybandái


Neked melyik együttes volt a kedvenced?

Olvasd el ezt is!
Mi lett velük? A Sonadoras - Szerelmes álmodozók szereplői