Ez az idei év új szelfitrendje, amit már minden híresség követ

Ujvári Viki

Ahogy a divatban, úgy bizony a közösségi médiában is vannak divathullámok, most éppen a selfiek esetében történt egy kis változás...

A csücsörítés már picit lejárt és úgy tűnik a szelfibotokkal készült fotók se futnak már annyira, mint egy évvel ezelőtt. A tükörben pózolás (vakus változatban Kim Kardashian vérprofi volt) is távolinak tűnik, ahogy már senki nem kapja fel a fejét egy #nomakeup, vagy éppen ágyban korán reggel pislogós fotó láttán sem. Lehet még emlékszel a "prune"-re amit az Olsen ikrek szájtartása ihletett, na meg ott volt a "belfie" láz is, ami pedig a fenék-orientált fotókat takarta.

Ennyi korszakalkotó ötlet után jött képbe egy újítás, méghozzá az "pózolj úgy, hogy az ujjad, valamilyen módon a szád közelében van" pillanat, ami angolul egyszerűen csak fingermouthing név alatt fut. Így elsőre elég pajzánul hangzik, de a jól megszokott módon csak egy ártatlan hóbortról van már megint szó. Az már meg se lep minket, hogy az egész dilit Kylie Jenner indította útjára és azóta számtalan híresség választja ezt a pózt ha önfotózásra kerül a sor.

Vannak még ilyen fotók kedvenceinkről, amiket a galériánkra kattintva láthatsz!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Ez az idei év új szelfitrendje, amit már minden híresség követ

Most mondjuk, hogy Cher ezt már még mindenkinél előbb tudta? Pedig így van! A Spinédzserek tényleg megelőzte a korát, sőt lassan azt kell gondoljuk, hogy napjaink trendjeit is.

Mit gondolsz? Te lőttél már magadról ilyen szelfit?

Olvasd el ezt is!
Ezek a kutyák jobban szelfiznek mint mi!