Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Dekortippek a gyerekszobába, amit a fiúk és a lányok is imádni fognak

Joy.hu

A minimalista stílus előretörésével, egyre népszerűbbek a neutrális, semleges színek a gyerekszobákban is.

És hogy ez a szülőknek miért is nagyon előnyös? Hát, mert ha még nem tudják a baba nemét, akkor nem kell azon stresszelniük, hogy vajon inkább lányos, vagy fiús szobát álmodjanak meg a picinek! A neutrális színekkel nem lehet melléfogni, és ahogy nő a csemete, egész biztosan ő is értékelni fogja majd a dizájnos, de mégis kreatív és játékos környezetet.

Ez a megoldás azoknak is tökéletes, akik ugyan tudják, hogy kislány vagy kisfiú érkezik a családba, mégsem hívei a "rózsaszín és babakék mámornak"!

1. tipp: Szerezz be fehér és világosbarna fabútorokat!

A minimalista design két kedvenc színe! A kiegészítőid persze lehetnek színesebbek, amik feldobják majd az egész gyerekszoba hangulatát!

2. tipp: Fekete-fehér, igen-nem!

Ha annyira mégsem vagy a színek híve, akkor ezzel az elegáns megoldással áthidalhatod a problémát! Vegyél fekete-fehér kiegészítőket, dísztárgyakat: jöhet egy menő szőnyeg vagy függöny! A fiatalosságot, játékosságot ebben az esetben a geometrikus minták képviselhetik, így próbálj ilyen darabokat vadászni!

3. tipp: Zsiráfok mindenütt!

Az új cukiság, ami mintaként és játékként is megállja a helyét! Egy az alábbihoz hasonló cuki lámpa, falikép vagy párnahuzat egész biztosan a gyerekek kedvence lesz!

4. tipp: A szürke néhány árnyalata

Szintén egy semleges, nyugtató színről van szó, ami jól illik a minimalista környezetbe. Egy-két szürke kiegészítő, mint egy puha paplan vagy egy zenélő játék nem árthat a szobába, ráadásul ehhez jól illenek az élénkebb sárga vagy rózsaszín apró dísztárgyak is.


Te milyen gyerekszobát képzeltél el csemetédnek?

Olvasd el ezt is!
7 menő ágy a gyerekszobába
A kereséshez kezdj el gépelni!