5 tipp, hogy túléld a fesztiválokat

Europress
Birta Brigi

Végre elindult az idei fesztiválszezon! Ha szeretnéd, hogy a szuper bulik és koncertek után másnap épségben ébredj, ezeket a szabályokat tartsd be:

Olvasd el ezt is!
Stíluskalauz: 5 tipp, mit viselj a VOLT fesztiválon
  1. Tervezd el előre, hogy mely koncerteket szeretnéd megnézni! Így nem ott fogsz szembesülni azzal, ha valamiről lemaradsz, vagy a haverjaid nem is oda akarnak menni. A veszekedést elkerülhetitek simán!
  2. Oké, hogy nem lehet piknikkosárral menni a fesztiválok területére, de egy kis víz és müzliszeletek azért legyenek nálad a biztonság kedvéért. Egész nap iszogatsz, ugrálsz, kell az energia és a hidratálás.

  3. Mindig viselj napvédő krémet, mert észre sem veszed, milyen gyorsan leéghetsz. Gondolj csak bele, több órát tombolsz végig a napon, és ha nem vigyázol, másnap hatalmas hólyagokkal a válladon ébredhetsz.

  4. A nedves törlőkendő az egyik legfontosabb termék, amit nem szabad otthon hagynod. Bármi történik: magadra borítod a fröccsödet, nincs wc-papír a toitoi-ban, ez a segítségedre lehet!

  5. Ne öltözz túl! Sokan attól paráznak, hogy „majd este fázni fognak”, ezért melegen öltöznek, és így végigszenvedik a napközbeni hőséget. Simán elég, ha egy farmerdzsekit dobsz a táskádba!
Olvasd el ezt is!
3 orvosi tanács másnaposság ellen