Furcsa új trend: Gigi Hadid divatba hozza az alul felsliccelt trapéznadrágot?

Ujvári Viki

A felvágott szoknyák már túlontúl megszokottá váltak, így a divatházak nem tétlenkedtek, gondoltak egyet és áttértek a nadrágokra!

A szárban felsliccelt darabok elsőre kicsit szokatlannak tűnnek, de úgy látszik nem egy lehetetlen opció akkor se, ha a vörös szőnyegről van szó. Itt van például Gigi Hadid esete, aki hétvégén a Much Music Video Awards-on éppen egy ilyen Mugler kosztüm mellett döntött, és meg kell hagyni jó választás volt. Az már más kérdés, hogy egy ilyen darab tényleg elég ütős lehet ha divatról van szó, vagy a modellnek tényleg bármi jól áll?!

Mi még ott tartunk, hogy próbálunk rájönni arra, hogy mennyi lehetőség szunnyad egy ilyen trendben?! A szoknyákat már elfogadtuk, és évek óta mindenki örömmel villant combot ha kell, ha nem. Ez a nadrágos változat viszont, hogy stílszerűek maradjunk: szerintünk még elég bizonytalan szárakon áll.

Olvasd el ezt is!
Cindy Crawford fia és Gigi Hadid öccse is modellként debütált

Az addig rendben van, hogy optikailag hosszítja a lábakat, szexin bokát is villanthatunk benne, és bármilyen lábbelivel hordható, mégis ez lehet kevés lesz majd. Vagy nem? Lehet csak a vágás hosszán múlik minden?

forrás: pinterest.com

Azt gondoljuk pár hónap múlva úgyis minden kiderül, a trendek esetében sok múlik az átfutási időn. És ha Gigi elkezdte, akkor könnyen lehet, hogy hamar divattá válik!


Meglátjuk! Te mit gondolsz?

Olvasd el ezt is!
Újabb trend a láthatáron? Gigi Hadid bikinifelsőt húzott az utcára!