Újabb trend a láthatáron? Gigi Hadid bikinifelsőt húzott az utcára!

http://celebmafia.com
Ujvári Viki

Jó-jó tudjuk... már megint Gigi Hadid, de egész egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni a fiatal modell bátor ruhaválasztásai mellett!

A szőke szépség most éppen a Maybelline legújabb kampányán dolgozik New Yorkban, amiben nem is lenne semmi különleges. Na, de a "munkaruhájában" már bőven van! Ugyanis az a kék asszimmetrikus top bizony egy bikinifelső!

Mi se nagyon tudjuk hova tenni ezt, de ezek szerint idén még könnyen megeshet az is, hogy a strandkellékek kicsit messzebb kerülnek a vizes környezettől, és a nyári bulik, vagy akár csak a baráti vacsorákon viselt alapdarabok egyikei lehetnek majd.

Manapság már annyira vékony a határvonal a ruhák típusait illetően, hogy szerintünk egy kicsit szebben kidolgozott, nőcisebb bikinifelső akár még jól is mutathat rajtunk egy sima hétköznapon. Az pedig egyáltalán nem biztos, hogy másoknak feltűnik majd, hogy az a top bizony nem top, hanem fürdőruha!

Olvasd el ezt is!
Azt a mindenit! Ilyen amikor Gigi Hadid "pucérruhát" húz!

Igen ez már egy merészebb vonal, de lássuk be nem lehetetlen! Az évek során nem egy furcsasággal találkoztunk már a divatvilág berkein belül, és nem is ez lesz utolsó ilyen húzás, de talán még mindig jobb mint a kívül viselt melltartó!

Te mit szólsz? Bevállalnád?

Olvasd el ezt is!
Frufrut vágatott Gigi Hadid