Cindy Crawford fia és Gigi Hadid öccse is modellként debütált

Europress
Ujvári Viki

Múlt pénteken bemutatásra kerültek a Moschino legújabb resort kollekciójának darabjai, és a különleges mintákon túl, bizony új feltörekvő sztárcsemetékből sem volt hiány!

A divatházak egy részének még mindig van kapacitása arra, hogy gond nélkül összedobjanak egy resort, vagy ismertebb nevén cruise kollekciót, ami kitölti a tavasz-nyár, és az ősz-tél közti űrt. Igény pedig van rá, a felső tízezer köreiben mindenképpen! Nekik pont kapóra is jönnek ezek a darabok - amik egyébként mindig novemberben kerülnek a boltokba - mert így a téli nyaraláson új ruhákban vonulhatnak. Hiszen a tavaly nyári kreációk már lejártak, a legújabb tavasz kollekcióra pedig még várni kéne. Szegények, meg kell hagyni, hogy kemény élet lehet ez!

Miranda Kerr, Jeremy Scott és Alessandra Ambrosio

Jeremy Scott és csapata mindent megtett, hogy a figyelem egészen biztosan rájuk irányuljon. A-listás hírességgekkel töltötte fel az első sorokat, többek közt ott volt Katy Perry, Caitlyn Jenner, Vanessa Hudgens, Bella Thorne, és Cindy Crawford is.

A modell-választást sem bízta a véletlenre, és Gigi és Bella Hadid öccse Anwar szintúgy végigvonult a kifutón, ahogy Cindy Crawford fia Presley Gerber is. Láthattuk még Moschinoban parádézni Justin Bieber állítólagos ex-barátnőjét, a legújabb "It girl"-t Hailey Baldwin-t is, de olyan nagy nevek is örömmel öltötték magukra ezeket a vibráló darabokat, mint Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Martha Hunt, vagy éppen Jourdan Dunn.

Nézd meg a galériánkat - 14 kép
Cindy Crawford fia és Gigi Hadid öccse is modellként debütált
Olvasd el ezt is!
Cindy Crawford tinilánya Alexander Wang kampányában tündököl

Színekből és mintákból ismét nem volt hiány, a kollekció szeszélyes és merész, a bemutatott darabok szerintünk külön-külön nagyon jól beépíthetők egy egyszerű összeállításba. Őszintén megvallva, néha már mi is elgondolkozunk azon, hogy a Jeremy Scott és csapata esetleg hallucinogén szerek hatása alatt alkot, mert Spongyabob és Barbie sehol sincs ehhez a trance bulis életérzéshez képest.

Egy biztos: az olasz divatház darabjai, színterápiából ötöst érdemelnének ha téli depresszióról van szó. Ilyen vibráló ruhákban azt gondoljuk, hogy senkinek se jut eszébe szomorkodni...

Mit gondolsz? Tetszik?