Kantáros szerelem: húzz kertésznadrágot idén nyáron!

Ujvári Viki

Valószínűleg többet már nem kell majd várni arra, hogy a divat örökös körforgásánál a kipörgetett kerék, megint a nyolcvanas-kilencvenes éveknél álljon meg. Ugyanis minden valószínűséggel ez a korszak örök és megunhatatlan marad a divatházak számára!

Kicsit rizikós fazonnak számít, mégis imádjuk és hordjuk is a mom jeans darabokat, nincs ez másként a egyenes szárú nadrágokkal sem. Most pedig, hogy ismét témánál vagyunk, és újra előkerült a farmer dolog, nézzünk körbe kicsit a kertész háza táján.

Olvasd el ezt is!
Bye bye skinny farmer: az egyenes szárú nadrág az új trend

Bizony a jó öreg kertésznadrág, amit gyerekként annyit hordtunk! Jó pár éve már annak, hogy újra felfedezte magának a divatvilág, és bár sokan kétkedve álltak hozzá, valamiért még mindig nem tudjuk megunni, ezt a kantáros, néhol és néha kicsit előnytelen fazont.

Igen azt gondoljuk, hogy az! Ugyanis ahogy a jumpsuitok esetében, így itt is jó pár kört kell az ember lányának futnia ahhoz, hogy minden ponton úgy álljon ahogy kell.

forrás: pinterest.com

Sportosan és szexisen is működik, és mint minden farmer anyagú darabnál, így ezen esetben is ugyanazon szabályok érvényesek. A kombinációkban rejlő lehetőségek olyan szerteágazóak, hogy már csak a te jó ízlésed szabhat határt annak, hogy mivel is veszed fel. Azt gondoljuk nyár lévén, nem kell túlgondolni egyik változatot sem: egy sima top, vagy egy póló már elég lehet.

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Kantáros szerelem: Kertésznadrág
Olvasd el ezt is!
Így válik a jumpsuit szépen lassan klasszikussá!

Már beszereztél egyet? Ha még nem akkor, tervezed?