Így válik a jumpsuit szépen lassan klasszikussá!

thestreetmuse.it/
Ujvári Viki

A jumpsuitok már régen túlnőttek a trendeken, és esetükben már tényleg nem fontos az, hogy most mi is a divat, vagy éppen mi nem...

Fokozatosan kerülnek át az alapdarabok közé, és bár a kis fekete sikerétől még messze vannak, a legjobb úton haladnak afelé, hogy pár év múlva már valóban klasszikus elemei legyenek minden nő ruhatárának.

Olvasd el ezt is!
Villants! Mutatom a legtrendibb nyári ruhadarabokat

Elsőre talán merész választásnak tűnhet, hiszen egy ilyen darabban semmi se maradhat rejtve - lévén hogy egy egyrészes fazonról beszélünk - mégis valamiért nagyon jól tud alkalmazkodni mindenféle alkathoz. Hétvégi ebéd a barátokkal? Húzz hozzá sportosabb cipőt! Esetleg randid lesz? Válassz egy magassarkút! A mentőöv-faktort is magában hordozza, így tökéletesen passzol bármilyen alkalomhoz.

Mielőtt azonban hozzálátnánk az inspirálódáshoz, fontos pár dolgot megemlítenünk, ami semmiképpen se kerülje el a figyelmedet a vásárlás előtt. A jumpsuit szabását mindig két helyen figyeld meg: a csípő, és a fenék fronton! A hátsó részen úgy álljon ahogy kell, és ne legyen túlontúl bő, mert az könnyen az előnytelen oldalra billentheti az összképet! Főleg akkor, ha a nadrág szára szűkebb. De mi van akkor, ha felül bővebb? Akkor alul legyen szűkebb és nem lesz gond.

Mutatjuk is, úgy könnyebb!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Így válik a jumpsuit szépen lassan klasszikussá

Te beszereztél már belőle egy-két darabot?


<p>Nem árt egy hosszú- és egy rövidszárú változat se a szekrénybe! ;)</p>

Olvasd el ezt is!
Nyáron ne csak rövidben gondolkodj: elő a maxiruhákkal!