Bye bye skinny farmer: az egyenes szárú nadrág az új trend

http://glamradar.com
Ujvári Viki

A farmerról szóló témák valóban kimeríthetetlenek, a választék szépen növekszik, így lassan mindenki megtalálja majd a neki leginkább tetsző, na meg előnyös darabot. Egy viszont biztos: a testhez simuló fazon leköszönőben van!

Nem csak a mom jeans éve ez, hanem a jó öreg egyenes szárú fazonoké is. Szigorúan vett farmertrend azonban még mindig nincs, hiszen olyan napokat élünk, amikor már szinte bármire - kivételek persze vannak azért - ráhúzható a 'divatos jelző', vagy ha az nem is, az 'egyedi' mindenképp.

forrás: glamradar.com

A nadrágok szára szinte szezononként változik, de szerencsénkre ebből mi mit sem érzékelünk, elég abba belegondolnod, hogy szinte bármikor megvásárolhatod a neked leginkább tetsző fazont, még akkor is, ha éppen nem az a stílus dübörög.
Az egyenes szárú farmerok, az elmúlt években is jelen voltak, de kimondottan kevés figyelmet kaptak. Most minden trendi, ami a 90-es éveket akár csak nyomaiban is megidézi, de úgy gondoljuk, nem kéne szó nélkül elmenni emellett a 80-as évekbeli fazon mellett se.

Mutatjuk a street style képeket, és így majd te is hamar rájössz, hogy miért érdemes egyenes szárú darabot húzni!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Nem is olyan meglepő - Az egyenes szárú farmer idén is hódítani fog!

A JOY Napokon szerintünk szerencsével is járhatsz, nézz körül az üzletek kínálatában és vásárolj kedvezményesen!
Kuponlista: www.joy.hu/joynapok