Edzésről jössz? Nem is látszik!

V. Zsófi

Dicséretes, ha nem estére hagyod az edzést, és úgy sietsz be a munkába, segítünk, hogy a lehető legkevésbé látszódjon a nyoma!

Tisztítsd meg az arcod!
Ha teljes zuhanyra nincs is időd, akkor is tisztítsd meg az arcod az izzadtságtól, különben fogékonyabb lesz a bőröd a pattanásokra. Használd a Helia-D hidratáló arctisztító kendőjét, kis mérete miatt könnyen elfér az edzőstáskádban.

Ne áztasd magad forró vízben!
Kitágítja a pórusaidat és szárítja a bőrödet, hidegvizes zuhanyt iktass be helyette, ha teheted! Sokat segít az edzés utáni kipirosodás enyhítésében.

5 dolog, amitől jobb napod lesz

Ne ragaszkodj a normál szépségrutinodhoz!
Például felejtsd el a pirosítót és a bronzosítót, mert csak ront az eleve kipirosodott arcbőrön. A Helia-D BB krémje viszont hasznos lehet, egyrészt egyenletesebbé teszi az arcszíned, hidratál és mattít is egy kicsit. Ha szükséges még egy kis púdert is tehetsz rá!

Használj vízálló termékeket!
Edzés után még akár órákig fokozottabban izzadhatsz, így az edzőteremből kijőve ne viselj maszatolódó szemceruzát, inkább maradj egy vízálló spirálnál.

Legyen nálad szárazsampon!
Fontos, hogy felkösd a hajad edzés közben, így kevésbé lesz izzadt, rövidhajúak, pedig használjanak hajpántot az archoz tapadó tincsek megregulázására. Ha edzés után nincs időd hajat mosni, a szárazsampon csodákat tehet! Egyszerű balerinakonty vagy copf mellett dönts.

Neked mi vált be az edzés nyomainak eltüntetésében?