Ezzel a módszerrel tényleg kiderül, ha valakinek szilikonmelle van?

Joy.hu

Sokan megijedtek, hogy eljött „a lebukás” órája…

Egy thai származású modell, Wichooda Cheuychomérdekes videót tett közzé a Facebookon, amit már több millióan megnéztek: megmutatja, hogy ha a telefon fényképezőjének vakuját odanyomja implantátummal dúsított kebleihez, akkor azok „magukba szívják a fényt”, és világítani kezdenek.

A lány szerint ezzel a trükkel könnyedén megállapítható, hogy valaki átesett-e mellnagyobbításon, avagy sem.

A felvételt itt nézheted meg:


De mielőtt elfogadnánk egyetemes igazságként, hogy mostantól a titkolózásnak mindenki számára vége, megkérdeztünk egy szakértőt, mi erről a véleménye.

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész a következőt mondta:

Ez nem igaz, mert a szilikon nem fluoreszkál LED-fényre. Ma egy korszerűen elvégzett mellnagyobbítással – például nem túl nagy méretű anatómiai implantátummal, részben izom alatti beültetéssel – olyan természetes eredményt lehet elérni, melynél még egy orvos is nehezen tudja első ránézésre megmondani, van-e implantátuma a hölgynek. A kohezív szilikongél töltetű fajta ráadásul tapintásra is tökéletesen utánozhatja a természetes melleket! Egyik páciensem egyébként elmesélte, hogy kipróbálta a videón látható „trükköt”, de korántsem meglepő módon egyáltalán nem „világított” a melle…

-

Persze, poénnak azért nem rossz ötlet!

Olvasd el ezt is!
Te néznél plasztikai műtétet élőben a Snapchaten?