Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Celebdömping: A Coachella első hétvégéje idén sem szűkölködött hírességekben!

Ujvári Viki

Lezajlott a Coachella első hétvégéje, és a vártakhoz mérten hatalmas sztárdömping volt megint, a ruhákról nem is beszélve...

Mindenek előtt lássuk gyorsan, hogy mit is kell tudni a világ talán egyik leghíresebb fesztiváljáról, azon kívül, hogy évről-évre, egyre több híresség múlatja itt az időt?! 1999-ben rendezték meg először a kaliforniai Indio-ban ezt a zenei és művészeti eseményt, ami 2012 óta már két áprilisi hétvégén át várja a nagyérdeműt, aki pedig nem tudna elmenni, az a YouTube-nak hála élőben nézheti közvetítést a ramazúriról, ahol alternatív rock, hip-hop és elektronikus zene legnagyobb nevei kapnak főszerepet.

Az Egyesült Államok egyik legmenőbb zenei rendezvényére a paparazzikon kívül már csak a celebek kíváncsibbak, olyannyira, hogy az egész őrületet találgatásokkal teli hetek előzik meg, hogy vajon ki, miben, milyen hajszínnel nyitja meg idén azt a bizonyos fesztiválszezont?! Ismét volt itt minden, ami egy ilyen rendezvényen szinte kötelező kellék lehet, a fejpántoktól kezdve, a kimonókon át, egészen a rojtokig!

De helyettünk inkább meséljenek a képek!

Nézd meg a galériánkat - 24 kép
Celebdömping: A Coachella első hétvégéje idén sem szűkölködött hírességekben!

Neked melyik híresség összeállítása tetszett a legjobban?

Előfizetés

A kereséshez kezdj el gépelni!