Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Hivatalos: Ez lesz 2024 egyik legnagyobb lakberendezési trendje

Microsoft Bing AI
InStyle

Idén is hódít az urban jungle, ami szó szerint virágzó trend. Útmutatásait követve városi lakásodat pillanatok alatt változtathatod át zöld oázissá!

Egy városi lakásban gyakran szenvedünk a természet hiányától – különösen a tavasztól őszig tartó időszakban –, de a 2024-ben is trendinek számító ’Urban Jungle’ stílussal lakásunkba is könnyűszerrel beköltöztethetjük a zöld környezet nyugtató érzését. Ez nemcsak egy lakberendezési divat, hanem egy életérzés! Az üde zöld színfoltok a lakás különböző pontjain érdekesebbé és színesebbé teszik az enteriőrt, mindamellett a növények közelsége és látványa bizonyítottan boldogabbá is tesz minket, megnyugtatóan hat a mentális állapotunkra.

Így csempészd be az otthonodba az Urban Jungle stílust!

Közérzetünknek és a lekünknek is jót tesz, ha időnként változtatunk a környezetünkön. Ez nem azt jelenti, hogy le kell cserélned az összes bútorod vagy teljes átalakítást kell végezned a lakásodon, elég, ha valami kis újat viszel bele! Ha éppen kezdesz visszarázódni az újévi lendület után a hétköznapokba, akkor frissítsd fel az életed növényekkel, és kezd meg a ráhangolódást már most a tavaszra!

Mutatunk 6 inspiráló megoldást, amikből ötleteket meríthetsz, ha igazi "kis" dzsungelt szeretnél varázsolni otthonodból!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 tipp, ha oázissá változtatnád a lakásod

Az InStyle magazin írása.

A kereséshez kezdj el gépelni!